Nejste přihlášen/a.
Zdravím, včera jsem se probudil a cítil jsem tepavou bolest, někde pod čelistí, při sáhnutí prudká bolest, je to i nepatrně oteklé, čirou náhodou jsem i v léčení se zubem, tak jsem nejspíš chytl nějak zánět, ale je to opravdu divné, čelist mě nebolí, jen to místo pod ní, taky jsem měl mírně zvedlou teplotu, jít s tím za zubařem? nebo za lékařem? opravdu nevím, děkuju
Tam jsou uzliny. Citlivé a zvětšené svědčí, že válčíte s nějakým zánětem, nejspíš zub n.slinné žlázy. Když byste nešel k lékaři, tak aspoň udělejte co nejvíc pro svou kondici. Odpočinek, spánek, vitamíny, tekutiny, zdravá výživa. Tělo bojuje, tak abyste ho podpořil. Pokud se to nezklidní, asi spíš k zubaři.
Nevím, jestli jde o to samé, ale měla jsem podobnou bolest pod vytrhlým zubem. Místo jakoby z vnitřní strany čelisti na spodu, nebo mezi čelistí a krkem. Něco tam bylo, jakoby překáželo, na omak bolestivé. Ale teplotu jsem fakt neměla a spíš než velká bolest to bylo dlouhodobé. Na Vašem místě bych asi nejdřív zavolala zubaři, co si o tom myslí, řekne Vám, jestli to chce vidět, nebo jestli máte letět rovnou za obvoďákem.
Mám to pod bradou, na dotek spíš z venku, ale začíná mě chytat jak léčený zub, tak i to místo pod čelistí.
Dobře, děkuju a co to tedy nakonec bylo?
Tohle mně chytlo také,k zubaři jsem šel dlouho poté,co to přešlo,pouze na prevenci,prohrabal mi to a zuby mám v pořádku..Je to proces změn lidské struktury DNA zvenčí,což provází záhadné bolesti,které pak zase záhadně přejdou.Lékaři přitom nezjistí NIC...
Děkuju, dneska to začalo být ještě horší, jde i vidět nateklá brada, na dotek je to bolestivé, i když třeba jen zvednu hlavu, jakobych se díval do stropu, určitě to bude tím zubem, nemůžu ho dokousnout, jakoby byl vyvýšený, to bude zánět jak blázen. Takže s tím spíš za zubařem?
Dizzy, vy jste s tím ještě k zubaři nešel? Na co čekáte? Až o víkendu žádného zubaře nezastihnete?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.