Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Introvercie a vztahy

Od: andyyy odpovědí: 4 změna:

ahoj, jsem tu zas s další otázkou :-D

jsem introvert, dost velkej, tzn. to že jsem samotářský typ, moc nemusím mluvit, teda nemám rád když se semnou někdo rozkecá jenom tak o blbosti aby nebylo ticho, to už radši budu mlčet :)

Introvert dá přednost samotě nebo tichu před společenskejma aktivitama, ale nebojí se jich! narozdíl od člověka stydlivého a uzavřeného, a tak to je i u mně :)

tak jsem ale přemýšlel ale jestli se k takovému člověku hodí stejná (introvertní) holka? Jestli je vůbec takových dost... ale hlavně kde? Protože samozřejmě na žádný seznamce to o sobě introvertní člověk většinou nenapíše (jestli vůbec něco).. Je vlastně šance že spolu takoví lidi budou, že se nějak daj dohromady?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fany08*
hodnocení

1x

Jsem také introvertka, fuj to je hnusný slovo:D. Nevím jestli dva takto založení lidé můžou spolu žít, ale vím jedno jistě, holek jako já, je strašně málo, možná i kluků, vždycky jsem byla jediná v kolektivu takto "postižená" a pro ostatní divná*pivo*

hodnocení

1x

Dr. Plzák definoval lásku jako nemoc. :)Třeba jako spalničky. Potkáváme spousty různých lidí, kteří se nám líbí více či méně. Ale pak potkáme někoho a tu nemoc dostaneme. A vůbec nehraje roli, jak dalece se blíží k našemu ideálu nebo alespoň tomu, co se nám líbí.:D Prostě, onemocníme, zamilujeme se. Vůbec neuvažujeme, že se nám nelíbí ukecaní, ale líbí se nám, jak to děvče švitoří *hi* a vlasně jsme nadšeni z toho jak vypadá, ikdyž se nám dříve líbily štíhlé blondýnky, dnes zjistíš, že festovní brunetka je neodolatelná, nádherná.:) Časem ten vztah začne prodělávat změnu. Buď to ustojíte a začnete vypadat jako dva dílky jedné skládačky nebo ne. Jeden uhne na jedné straně, druhý kousek vedle. Dost nevědomky se přizpůsomíte jeden druhému. Na některých místech vědomě a s nechutí, neradi, ale přece jen ustoupíte. Záleží na míře té nechuti.*hej* Nám všem se líbí některá manekýna, nebo nějaký muž, ale o tom svém, takhle neuvažujeme. Je tady takový-á a jsme s ním rádi-y, protože máme spalničky.*vtip*

hodnocení

0x

Jsem taky introvertka,ale žiju s ukecaným chlapem,už mnoho let,takže si myslím,protiklady se přitahujou,to je má zkušenost...Já mám raději svůj klid a pořádek a on společnost a mírný chaos ve věcech..Takže občas s ním jdu já do společnosti a on zas je rád potom se mnou doma,prostě kompromis...Oba samotáři a nemluvové,no nevím,nevim,promlčet celý život,když nemusím?To je můj názor...*vtip*

lidka*
hodnocení

0x

Já si nemyslím, že samotářský typ je nějakým způsobem "postižený". Asi ve společnosti je spíš oblíbený "mluvka", který dokáže bavit ostatní. Měla jsem podřízenou - kolegyni a něco starší než já, ale bezvadně jsme se doplňovaly. Ona byla taková pečlivá puňťa, každý den si uklidila stůl, písmenko jedno jako druhé. No a já spíš asi opak. Ale myslím si, že dohromady jsme byly správná dvojka - já bojovala a ona mi jistila záda. A i když toho moc nenamluvila, její občasné hlášky stály za to. Takže si myslím, že podobné to může být i v partnerském vztahu. Asi je v pořádku, když je jeden průbojnější. A vůbec v dnešní době, kdy je potřeba o něco zabojovat a prosadit svou. *placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]