Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pusa na prvním rande

Od: lamacsrdci odpovědí: 9 změna:

Ahoj, chci se zeptat na Váš názor a to jestli na prvním rande políbit dívku a kde? Jestli pouze na tvář nebo na ústa. A jak na to nejvhodněji jít? Viděli jsme se předtím jednou, povídali jsme si asi půl hodiny, pak jsem z ní vytáhl telefon a domluvili jsme se na schůzce.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marketka*
hodnocení

1x

Jestli se ptáš, tak ji radši nikam nelíbej... *ee*

rocco*
hodnocení

0x

Normál, jazyk do krku. A to si říkáš lamacsrdci? *haha* *haha*

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, no, já bych takto nespěchal - dívku můžete vyděsit, protože na to nebude připravená. Ovšem, to uvidíte (snad) v jejím chování a očích. Myslím, že spěchat nemusíte, ale doba je dnes rychlá a tak se dá stihnout několik rande za jeden den - což jako "lamač srdcí" víte. Zdravím!

asd1
hodnocení

0x

Já jako totálně nesmělý bych jí na přivítanou dal pusu na tvář a na rozloučení podle situace buď na tvář nebo na pusu...

Jazyk do krku ne, to se hodí v nevěstinci a ne na prvním rande...

Nejenom nesmely, ale i nezkuseny. V nevestinci se nestrka jazyk do krku, ale nekam uplne jinam.

A co se tyce polibku na prvnim randne, tak samozrejmosti je letmy polibek na hrbet ruky. Mozna pak divka ukaze i kotnicek.

*palec* Možná mě někdo zadupe do země, ale tohle je prostě za bod. *haha*

hodnocení

0x

Nech věcem volný průběh, na nic nespěchej a hlavně se na nic nepřipravuj předem. Podle situace a průběhu schůzky poznáš, zda je vhodná chvíle na pusu a zda o ni má slečna zájem. Asi by ses cítil pak hodně trapně, kdyby ses k ní naklonil s úmyslem dát ji pusu a ona ucukla a odtáhla se od Tebe. Když to neodhadneš nyní, odhadneš to příště, pokud nějaké příště bude.

figurek*
hodnocení

0x

dej jí eskymácký polibek. Tomu se holky nebrání, protože je překvapí, někdy i pobaví a není tak dotěrný.

Lehce se k ní nakloň a tam a zpět se jí otři nosem o nos.

guli*
hodnocení

0x

Normálně jí dej pusu na přivítanou, je jedno kam, jestli na tvář, nebo na pusu (dle toho, co nastaví;)) a když ucukne, tak alespoň víš, že nemusíš utrácet za kino a jiné *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]