Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za muziku? trance, electronica

Od: dary* odpovědí: 4 změna:

Čau lidi,

Pro znalce muziky: Jaký druh žánru je tato skladba a ještě lépe by bylo znát kdo to hraje, nějakej Dj, Je to klidná muzika, tak trochu akční, trochu relaxační, nevim jak bych to přesně popsal, ale hrozně se mi to líbí.

Horší je že tato skladba neni celá, nevíte kde bych mohl sehnat podobnou muziku?

doplněno 11.02.16 04:19:

tady je odkaz:

ulozto.cz/...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To bude něco neznámého, takže se obávám, že jméno ani interpreta pravděpodobně nezjistíš. Já taky kdysi našel písničku co se mi hrozně zalíbila, ale je k nedohledání, takže jediná verze co mám je vyřezaná z videa, i s rušením. :/

Nicméně jestli se ti líbí trance tak můžeš zkusit pohledat písničky od Darren Porter , případně AYDA . Jinak fajn klidná elektronická hudba je na internetovém rádiu Digitally Imported , mají tam spoustu stylů, stačí si vybrat. :)

djpatrick*
hodnocení

0x

Příjde mi to jako amatérský pokus o progressive trance autor pro mě neznámý.

Také amatérsky skládám, mixuji a remixuji tento žánr, tak se podívej na mou stránku bandzone.cz/...

dary*
hodnocení

A co to je za žánr? To neni progressive trance

djpatrick*

Já bych to k prorgessivu klidně zařadil. Těch odnoží je tolik, že normální člověk nezabývající se přímo danným stylem se v tom nevyzná. Ja to každopádně elektronika s prvky progressivu. Co tím autor myslel ví asi jen on sám :o) stejně tak jak to mám vždy při skládání i já.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]