Nejste přihlášen/a.
Dnes večer nedaleko Globusu šlo slyšet hlasitě hlášení "pozor kód 112", neví někdo, co to znamená?
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
sasos
0x
Já jsem to slyšel taky. Myslím si,že to bylo hlášení z hlásiče citlivého na otřesy,protože se to začalo ozývat hned po té ráně,která se ozvala. Ta rána byla zřejmě z dělbuchu,který někdo pustil, a ta rána otřásla domem,ve kterém byl ten hlásič a ten začal hlásit tzv.kód 112,aby někdo zavolal hasiče. Viděl jsem tam objíždět i polici.
sasos
Tak to teda nevím,já jsem to uslyšel až po tom výbuchu. Ale jestli se to ozývalo už předtím tak nevím.
dam®
0x
Automatický hlásič /plechová huba/ spuštěný nepředpokládanou situací s přímou volbou IZS /integrovaný záchranný systém/ v jednání o možném zrušení situace po přímém podání vysvětlení z daného místa kompetentní osobou.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]