Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlášení (v sirene?) kod 112

Od: ttttt odpovědí: 6 změna:

Dnes večer nedaleko Globusu šlo slyšet hlasitě hlášení "pozor kód 112", neví někdo, co to znamená?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasos
hodnocení

0x
Já jsem to slyšel taky. Myslím si,že to bylo hlášení z hlásiče citlivého na otřesy,protože se to začalo ozývat hned po té ráně,která se ozvala. Ta rána byla zřejmě z dělbuchu,který někdo pustil, a ta rána otřásla domem,ve kterém byl ten hlásič a ten začal hlásit tzv.kód 112,aby někdo zavolal hasiče. Viděl jsem tam objíždět i polici.
dee*

Proč to tedy bylo slyšet už před tím výbuchem?

sasos
Tak to teda nevím,já jsem to uslyšel až po tom výbuchu. Ale jestli se to ozývalo už předtím tak nevím.
dee*
Tak a dneska zase...22:00 a začalo "pozor kód 112" a tentokrát žádný výbuch...
dominik*
No ja se teda celkem bojim, aktualne totiz sedim na zachode v Globusu a chci to dokoncit jenze me tu rusi uz 5 minut tento kod :D

dam®
hodnocení

0x

Automatický hlásič /plechová huba/ spuštěný nepředpokládanou situací s přímou volbou IZS /integrovaný záchranný systém/ v jednání o možném zrušení situace po přímém podání vysvětlení z daného místa kompetentní osobou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]