Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Regurgitace žaludečního obsahu

Od: barca1253 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

už skoro rok se potýkám s tím, že mám ráno v ústech odpudivou pachuť. Nějak jsem tomu nevěnovala pozornost, snad jsem to považovala za normální, nevím. Ale stav mých zubů se velmi zhoršil, začali se mi drolit, žloutnout, jsou slabší. Až nyní mi došlo, že je to pachuť jak po zvracení. Trochu jsem si to hledala a mohla by to být regurgitace, tedy navracení žaludečního obsahu a kyselin do jícnu nebo až do úst. Po pravdě nevím, jestli mám navštívit zubaře a nebo obvodního lékaře. Hlavně jsem o tom nikdy neslyšela, proto jsem se i chtěla zeptat, jestli s tím máte někdo zkušenost, nebo jestli vás napadá, co jiného by to mohlo být.

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

K zubaři byste stejně měla chodit každého půl roku na preventivní prohlídku. A obvodnímu lékaři můžete také povědět o svých potížích, jím byste mohla začít.

hodnocení

0x

Nevím, co regurgitace je, ale vím, jak vypadá reflux. modrykonik.cz/...

Ještě se zeptám, nemáte potíže s příjmem potravy? Nemáte pocit, že byste měla zhubnout. Při anorexii a podobných problémech bývají důsledky takové, jak popisujete.

doplněno 19.02.16 19:11:

Nerozumím tomu, co píšete. Když chcete poradit, musíte napsat všecko. Když ne, tak je to vaše věc. *sok* Co už?!

barca1253
hodnocení

Bohužel to byla dvou letá kapitola mého života, ale je to tak 3 roky zpět, ale ty problémy trvají teprve rok :/

Častá příčina bývá i stres. Vím o čem mluvím, když jsou problémy intenzivnější, beru Helicid nebo APO-OME a mám na čas klid. Jsou to léky na předpis.

tmhklinika.cz/...

barca1253
hodnocení

Moc děkuju, už jsem se objednala k lékaři, tak uvidíme :/ Takže s těmi léky vás potíže přejdou?

barca1253
hodnocení

A já nerozumím, čemu nerozumíte :) Nevím, že bych něco podstatného vynechala.

hahanaj*
hodnocení

0x

Dojděte si k obvodnímu ,ať vás pošle na gastro vyšetření- tak se odhalí co vám je ...pokud to trvá už rok zahráváte si...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]