Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Miniatury alkoholu

Od: karel98 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, dnes jsem sháněl miniatury s alkoholem a v jednom obchodě mi bylo řečeno, že se tyhle mini lahvičky už nevyrábí... je to pravda? ...kde by se popřípadě dali sehnat tyhle lahvičky...bydlím u Olomouce

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Miniatury s alkoholem lze koupit i přes internet v obchodech, co prodávají alkoholické nápoje... Zkuste prohledat

ladinpraha*
hodnocení

0x

Nejschůdnější cesta bude přes e-shop. Olomouc asi nebude to správné místo pro kamenný obchod s tímto specifickým zbožím. Kamenné obchody mají navíc velice omezenou nabídku.

topalkohol.cz/...

alkoobchod.cz/...

eshop.maneo.cz/...

verulinka24*
hodnocení

0x

dobrý den u nás je prodávají vietnamci v každé trafice a nebo večerce kde prodávají alkohol. Zkuste trhovce.:)

hodnocení

0x
A kdo vám říkal že se už nevyrábí? Naopak s tím jak se omezuje prodej rozlévaných panáků u stánků kvůli daňovým únikům z nekolkovaného lihu se tenhle sektor bude spíš rozvíjet než utlumovat. Zajeďte si k sousedům na slovač a uvidíte. Přivezl jsem jich manželce do sbírky snad 10 a to jsem se po nich nijak vysloveně nepídil.

mp*
hodnocení

0x

Největší výběr, který jsem viděl, je ve velkoobchodu RATIO v Praze Lipencích. Tam jich mají snad 200 druhů. Přímo u pokladen. Tak až vyrazíte do Prahy můžete navštívit. Registrace není potřeba, jen vstup je 25 kč, ale vrátí Vám ho při nákupu nad 3000 kč.

doplněno 10.02.16 22:11:

Taky jsem to kdysi sbíral, ale pak jsem to stejně všechno vypil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]