Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Běžecké nebo trekové boty?

Od: jama odpovědí: 5 změna:

Rád bych koupil nové boty, chtěl bych vědět jestli je důležité vybírat mezi běžeckými a trekovými botami. Hledám takové, které by byly vhodné na každodení chození jak do přírody, po písčité cestě. Denně nachodím asi tak 4 a většinou (obvykle párkrát za týden) to bývá i více kilometrů. Také aby byly dobře prodyšné, kvůli horku. Můžete také doporučit značku? Ty rady by se mě hodily protože si boty sháním už dlouho a prostě nedokážu podle mých požadavku najít.

doplněno 06.03.16 19:46:

Jinak neběhám jenom chodím

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Podíval bych se trekových botách od Merrelu/ levnější varianta/ nebo KENN / dražší varianta.

hodnocení

0x

Já mám nejraději Nike značku. Nejvíc vydrží a jsou pohodlné. Ale Adidasky jsou taky dobré.

doplněno 07.03.16 01:45:

Jsou na běhání, ale taky v nich neběhám.

sem
A jak dlouho už je máte? A kolik denně nachodíte?

Nachodím asi 12 km denně v práci, 4x týdně.

doplněno 08.03.16 00:00:

Nike mi vydrželi oproti File a Redbooku 7 měsíců. Fila i Redbook 2 měsíce. Ale při reklamaci vrátili peníze. Paty to nevydrží od chození.

hodnocení

0x

Určitě trekové. Mám jedny běžecké (používám na tenis, když potřebujete být na špičkách, jsou dobré) a v těch jsem kdysi vyrazila po městě s kočárem, hrůza hrůzoucí. Běžecké mají sníženou špičku (pro snadnější odraz), takže se mi při chůzi klouzalo chodidlo směrem dopředu a měla jsem otlačené prsty na nohou, o nepříjemném pocitu nemluvě. Trekové jsem měla 4 roky, město/les/hory, prochodila jsem v nich Jizerky. Byly to Quechua za pár stovek, super věc. Ale jsou i kvalitnější značky. A byly krásně prodyšné, při chladnějším počasí s větrem v nich skoro byla zima, fakt profukovaly.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]