Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se bavit?

Od: lukasek* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, řeším problém toho, že si s holkou nemám co říct.. Máme přitom společné zájmy a i životní směr.. pozval jsem jí na rande ale byl to takový "poznávací rozhovor" - já: "kam ráda cestuješ?" ona: "Ráda cestuji na jižní Moravu." já: "joo tam to znám.. byla si v Mikulově?" ona: "byla, bylo to tam moc hezké, moc se mi tam líbilo. Byl si tam na Kozím hrádku?" atd.. rozhovor se vedl v podobném duchu ve všech průřezech našich společných zájmů.. po rande mi napsala, že si semnou nemá co říci.. chápu, že ten rozhovor nebyl uplně ideální.. jak jinak ho vést, aby to mělo trošku šmrnc? jak se nebavit jen o společných zájmech? aby to byl prostě rozhovor vedený jako na rande abych tu holku rozesmál, pobavil, rozesmál? uvolněný rozhovor.. snad mě chápete :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ono problém s rozhovorem s cizím člověkem nemáš problém jen ty.. je strašná spousta lidí, co tohle řeší. Záleží jakou máš povahu. Jestli jsi melancholik, introvert, budeš s tím mít problém pořád. Takový sangvinik, dokáže bavit obecenstvo kdykoliv. Prostě z ničeho dokáže vycucat maximum.

A jinak ta holka je trošku asi blbá když ti řekne, že si s tebou nemá co říct hned po prvním rande. Ono když toho dotyčného poznáš a budeš s ním delší dobu, tak rozhovor bude úplně na jiné úrovni než na začátku.

lukasek*
hodnocení

Jsem melancholik i introvert :)

Tak to jsi víš kde *smich*

hodnocení

0x

Lukáši, ale právě o těch společných zájmech se komunikuje nejlépe. Při rozhovoru hodně záleží i na zpětné vazbě a ta od té slečny asi nebyla taková jakou bys potřeboval. Pokus se při rozhovoru dát najevo svůj názor a zeptat se na názor druhé strany. Tak je více prostoru pro vyjádření a rozpovídání se o určitých věcech. Když budeš klást jen stručné jednoduché otázky druhé straně, dočkáš se stručných a jednoduchých odpovědí. Já bych se nestyděla zeptat se přímo o čem ráda druhá strana diskutuje, aby se se mnou nenudila..

mecik*
hodnocení

0x

Takové jsou začátky.Já jsem měl dívku krev a mlíko, dostali jsme se i do lesa a tam jsme proti sobě stáli a skoro pořád opakovali , je to furt, pořád, stále, neustále.S odstupem padesátipěti let si musím přiznat co jsem to byl za v...Jsme ale dobří kamarádi.Tenkrát ale ta tréma nedokázala vymyslet vůbec nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]