Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odskodneni za mé zdraví

Od: vasenka odpovědí: 6 změna:

DOBRY DEN, chtela bych radu. Jsem po banalni operaci podle lekařu. Operace skoncila bezuspěšně a do dnešního dne nevim ani jestli je udělana. Byla jsem 15 měsiců v nemocnici z toho 1 rok střídavě ARO a JIP.Žádám náhradu škody na mém zdraví které už nikdy nebude jako dřív. Zustala jsem ochrnutá na celé tělo a to mám doma 6letého syna, jaké trauma musel zazívat on když jim oznámili že nevědí jestli to přežiju. Děkuju za Váš čas a odpověd CABAJOVA

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mp*
hodnocení

0x

To je zmatené, nepřesné, spíše mám obavu o Vaše duševní zdraví. Uvidíme, jestli se ještě ozvete.

asd1

(Jestli někdy ochrneš tak napiš a my posoudíme jak ti to jde...)

Pro tazatelku - to je práce pro právníka. Pokud nejste bohatá tak že vás nespěšný soud nezruinuje, tak by do toho šel jen za podíl na vysouzené částce = pokud nic nevysoudí tak pracoval zadarmo.

Doktoři se rádi navzájem podrží a vyšetří se "nikdo nepochybil"

vasenka
hodnocení

Děkuju za Vaší vyčerpávajici odpoved ale dusevne jsem zdrava nemusite mit obavy. Nechapu proc nabizite radu a nakonec z človeka uděláte debila.

hodnocení

0x
Dobré ráno,než pujdete za právníkem,zkuste svůj problém popsat na stránkách www.vaclavkrasa.cz
Pan Krása je predsedou Národní rady osob se zdravotním postižením a na svych stránkách odpovídá na dotazy.
Určitě Vás nasměruje k nějakému posudkovemu lékaři nebo poradí, kam se obrátit.

hodnocení

0x

I banální operace je operace a každá operace může skočit špatně.

Ti lékaři udělali něco špatně?

zwiki*
hodnocení

0x

Dobrý den.Vyhledejte radu Obmudsmana.Pak to chce moc dobrého právníka,aby jen netahal peníze za protahování Vaší kauzy.Mám přítelkyni,která měla podobný případ a nakonec se dočkala odškodnění.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]