Nejste přihlášen/a.
DOBRY DEN, chtela bych radu. Jsem po banalni operaci podle lekařu. Operace skoncila bezuspěšně a do dnešního dne nevim ani jestli je udělana. Byla jsem 15 měsiců v nemocnici z toho 1 rok střídavě ARO a JIP.Žádám náhradu škody na mém zdraví které už nikdy nebude jako dřív. Zustala jsem ochrnutá na celé tělo a to mám doma 6letého syna, jaké trauma musel zazívat on když jim oznámili že nevědí jestli to přežiju. Děkuju za Váš čas a odpověd CABAJOVA
To je zmatené, nepřesné, spíše mám obavu o Vaše duševní zdraví. Uvidíme, jestli se ještě ozvete.
(Jestli někdy ochrneš tak napiš a my posoudíme jak ti to jde...)
Pro tazatelku - to je práce pro právníka. Pokud nejste bohatá tak že vás nespěšný soud nezruinuje, tak by do toho šel jen za podíl na vysouzené částce = pokud nic nevysoudí tak pracoval zadarmo.
Doktoři se rádi navzájem podrží a vyšetří se "nikdo nepochybil"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.