Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příprava k policii ČR

Od: bershka28* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

již několikrát se zde opakuje téma "příprava k policii ČR"a tak jsem se rozhodla přispět svou troškou do mlýna. Pro přijetí je nutné prokázat zdravotní, osobnostní a fyzickou způsobilost k výkonu služby. Zdravotní je vykonávaná ve sjednaném zdrav.zařízení (nemocnice), kde jde například o odběr krve, moči, rentgen plic, prohlídku u zubaře atd. Osobnostní způsobilost je ověřena psychologickým vyšetřením (trvá asi 6 hodin), uchazeč například doplňuje číselné řady, základní vzorečky, nachází vhodná synonyma atd. + je zde osobnostní dotazník složen z několika sta otázek. Fycizickou způsobilost uchazeč prokazuje splněním čtyřech disciplín, kde musí dosáhnout 32 bodů. Jsou zde čtyři disciplíny:

1.člunkový běh (obíhání dvou met vzdálených 10 m a to celkem 2 krát)

2. běh na 1000 m

3. kliky (vždy pánské)

4. celomotorický test

Mě osobně pomohli s přípravou na fyzické testy trenéři, kteří se specializují výhradně na Fyzickou přípravu k bezpečnostním složkám ( facebook.com/...

Všem přeji hodně zdaru :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mp*
hodnocení

0x

Tam je spíše smutné, že polovina zájemců o službu u policie neuspěje. Když ale vidím některé naše policisty, mám dojem, že prošli jen s odřenýma ušima.

danys*
Dříve byly ty testy úplně na jiné úrovni! Nic tezkyho,ale ne taková fraška jako ted.. A to je i ted dost lidi neudělá...nechapu

ladana
hodnocení

0x

Já jsem na podzim někde na internetu četla, že policie dělala nějaký nábor a 63 % uchazečů neprošlo pro špatnou fyzičku, nepřijali je.

buss
hodnocení

0x

Ta vojna chybííí. Jak chtějí stíhat pachatele, ale dnes si vozí zadky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]