Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Naražený zadek

Od: gabriela* odpovědí: 7 změna:
Ahoj, dnes jsem spadla na bruslích na zadek. Primo na kostrč nebo na kříž nevím jak se tomu přesně říká. Strašně to bolí. Nevíte někdo jak se te bolesti zbavit? Nemůžu sedět a ležet na zádech. Při každém otočení to příšerně bolí. Pomohl by třeba naky sport nebo tak něco?
Děkuji za odpovědi.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

asi by vám mohla pomoci návštěva lékaře. naražená, nebo zlomená kostrč... uffff, to bolí celkem dlouho.

zatím zkuste ledovat.

ar
hodnocení

0x

Ano,střelba.Pomůže jen poloha ležícího střelce. Bohužel.

hodnocení

0x

Kromě návštěvy lékaře, zkuste plavání.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, naražená kostrč je velmi bolestivá záležitost. Pomůže Vám klid, prášky proti bolesti - a hlavně čas. Zdravím!

martinaa*
hodnocení

0x

Za sebe důrazně doporučuji návštěvu doktora a rentgen. Před asi 5-6 let jsem na plese spadla na schodech (zcela střízlivá), a přesně na kostrč. Bolelo to asi měsíc jak sviňa, ale přestalo to, ok. Loni jsem po pádu za záda skončila v nemocnici, kdy mi řekli, že tehdy při tom pádu na schodech jsem si do sebe zarazila a napraskla dva obratle a nebýt vcelku silných zádových svalů, které obratle podržely, mohla jsem skončit i na vozíku.

asd1
hodnocení

0x

Naražená kostrč bolí jak sviňa, to je normální.

Ale může být i zlomená = doktor + rentgen.

figurek*
hodnocení

0x

Zkuste šachy. Šachistky obvykle naražené zadky nemívají. Aspoň ne ze šachů.

No a jestli chcete bruslit dál, pak jediné co vám můžu poradit je : Naučte se padat. Pádu se nesmíte bránit, protože jak se pádu bráníte, tak s vámi vaše vlastní tělíčko takto natvrdo řízne. Proto se obvykle nikdy nic nestane opilcům. Ti bývají na zemi dříve, než si vůbec všimnou že letí.

Můžu radit, protože jednak že jsem bývalý fotbalista a za druhé, taky jsem pěstoval tu správnou životosprávu. O této věci něco vím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma naražená kostrč

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]