Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se s nim mam rozejit

Od: zuzkao22 odpovědí: 8 změna:
Dobrý den,
Prosim potrebuji moct. Je mi 22 a memu pritelovi 40. Jsme spolu rok. Ale pred nedavnem mi doslo ze jsem na nej moc zavisla , miluji ho ale nemyslim ze je to v pohodě. On mi vzdy slíbí že za mnou přijde a já jsem na něj celá natěšená ale on mi pak napíše že nepřijde a že se moc omlouvá.
Asi tak před týdnem když za mnou přijel tak mi říkal že vi že mi už tolik líbil ze přijede ale nepřijel ale že toho ma moc.
Problém že kdybych se s nim rozešla tak nevím jak bych to v práci zvládala ,děláme ve stejné firmě na stejnem useku a mame stejneho mistra. No proste se v praci potkavame stale. Kolegove to v praci vi ze jsme spolu. A vlastne mi doslo ze jsem na nej moc zavisla.
Kdyz se s nim rozejdu nevim jak to v praci zvladnu vypoved davat nechci jsou tam fajn lidi. A on mi rika ze me miluje ze mu chybim. Ale ja to nejak nezvladam. Dekuji vám za vaše názory

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

2x

Vy promrháváte svoji přítomnost čekáním na někoho, který ani za vámi nepřijde. Má to cenu, ptáte se. Odpovídám, nemá. To, že vám někdo říká, že vás miluje, ještě neznamená, že vám miluje doopravdy. Jestli někdo někoho miluje, tak o tom většinou nemluví, ale koná činy. Ten váš "objev" akorát mluví, činy nejsou. Jestli se s ním chcete rozejít, tak mu to řekněte někdy osobně, že už nemáte zájem se nadále stýkat více než na pracovní úrovni v zaměstnání. A je to. V práci se chovejte normálně, nic špatného jste přeci neudělala.

hodnocení

0x

Dobrý den. Ujasněte si zda se s ním rozejít chcete. Pokud ano, udělejte to a žijte si dál svůj život bez něj. Je jasné, že ve vztahu s ním šťastná, ani spokojená nejste.

doplněno 06.02.16 15:02:

Řekněte mu to narovinu. Že ve vztahu s ním šťastná nejste a nechcete v něm dál pokračovat. Pokud nechcete měnit zaměstnání, nezbyde Vám nic jiného, být hodně silná a zvládat to, potkávat se s ním dál..Vím, že je to těžké, ale rozchod ještě neznamená, že se musíte vzájemně ignorovat a nehlásit se k sobě.

zuzkao22
hodnocení

Kdych se rozhodla se s nim rozejit. Porad te mi jak. Vidame se kazdy den v praci

hodnocení

0x

Seznámili jste se v práci? Ono se to neříká nadarmo - Co je v domě, není pro mě. Má zásada v práci je vždy mít od kolegů jakýsi odstup v mezích slušnosti. Že by mě napadlo si tam s některou něco tak začít, tak to už vůbec ne, nikdy to nemůže dělat dobrotu. A tady to máš. No už se stalo, co s tím? Tomu pánovi jde patrně o milenecký vztah, aspoň podle toho, co píšeš, si to myslím, pak to asi nebude zrovna přítel, nýbrž milenec, ostatně na tom není nic špatného. Ty bys asi chtěla jiný vztah, jak to vypadá. To byste si také mohli mezi sebou vyjasnit. Pokud Ti milenecký vztah nevyhovuje, ukonči jej a hledej jinde, pokud možno ne v práci. Není to jednoduché, pravda, ale věř tomu, že čas to zahojí, na kolegy v práci se vykašli, co máš z nich? A stejně je jim to docela buřt. V opačném případě to nechej tak. Ale udržovat jakýsi vztah, ve kterém nejsi spokojená (asi, když to řešíš) jen kvůli tomu, aby lidi něco nebo co nebo že budeš toho člověka nadále v práci vídat (co naděláš, žije a není neviditelný), tak to je ztráta času, taky to ani k ničemu dobrému asi nepovede. Člověk se musí kolikrát přemoci a ledasco překousnout pro to, aby byl v budoucnu spokojený, takový už je život.

hodnocení

0x

A čeho má moc? Je o dvacet let starší, není náhodou ženatý? Nemusíte na to odpovídat, je to Vaše soukromí. Ale pokud tomu tak je, tak to raději obrečte a neusilujte o ten vztah, když Vám už teď dává najevo, že jste až na té druhé koleji. Ze zaměstnání pochopitelně neodcházejte, a kolegům přece nic nemusíte vysvětlovat. Je mi divná ta věta, co tady píšete. On Vám říká, že Vás miluje a že mu CHYBÍTE a přitom je to on, který na Vás nemá čas a pořád se omlouvá a Vy na něho celá natěšená čekáte. Takže je třeba vázaný jinde a nemůže svým časem disponovat jak by chtěl. A možná Vás nechce ztratit, protože je mu s Vámi dobře, když už se mu podaří nějak "utéci". Tak se o tu příjemnou chvilku nechce připravit. Ale co Vy? Já bych se na Vašem místě rozhodla to ukončit sama. Lehké to nebude, ale je to určitě možné. Budete si doma brečet, no a co. A za měsíc, za dva, se tomu budete jenom smát...

Vždyť je Vám JENOM dvacet let...

zuzkao22
hodnocení

Pokud vim tak pritelkyni nema a ani zenaty neni.
A s tim casem je v nejakem spolku mesta a oni poradaji ruzne akce a tak...

hodnocení

0x
Zuzko, počítám, že jste ta sama osoba, co tu psala pod nickem jako luci pár dní zpátky.
Máte možnost změnit práci či pracoviště? Ve vašem případě bych o tom přemýšlet a jestli tu možnost máte, neváhal bych. Pokud jste opravdu tak na něj závislá, tak jediné řešení je ho úplně vymazat ze života, jinak budete mít stále tendenci mu dělat bokovku a přijdete tak a spoustu šancí najít si přítele, který by to s vámi myslel vážně.

figurek*
hodnocení

0x

no. Nevím jestli vám došlo, že nejste jeho jediná.

Najděte si ještě jednoho. Když on může dvě, pak vy můžete mít dva.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]