Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám bolesti břicha, probublává mi v něm a mám průjem. Do kdy zabree černé uhlí? Děkuji.
Máte na mysli zřejmě aktivní uhlí, které se prodává jako CARBOSORB nebo s přídavkem dalších látek jako CARBOCIT?
Podívejte se na příbalový leták toho, co máte, nebo se podívejte například na strevnipotize.cz/... a pokud nemáte příbalový leták, podívejte se na pribalovy-letak.info/... a pribalovy-letak.info/... ale nejlepší je samozřejmě se v případě neobvyklých bolestí břicha obrátit na lékaře, který s vámi bude pátrat po příčinách, provede patřičná vyšetření a nasadí vám adekvátní léčbu.
jestli je tě i špatně,zvracení teplota,případně zimnice tak je to infekce a uhlí už nezabere.Kup si Endiaron,je to střevní desinfekce na střevní chřipku ale není to antibiotikum
hlavně neříkej v lákárně že chceš jen něco na průjem.To samé jsem tam řekl a hloupá lékárnice mi dala nějaký lék na zastavení průjmu a vůbec ji nezajímalo,že je to průjem z infekce a tím pádem se průjem nesmí zastavit léky ale musí jít ven!Hlavně že ty blbky mají na to vysokou školu !člověk žasne,co je dneska možné
Taky mám zrovna střevní virozu. Na to zabírá jedině dieta. 1. den nejíst nic a pak postupně začít jíst. Nic jiného nezabírá. Ani černé uhlí. Možná coca cola po lžičkách. Nebo pepsi, když coca colu neseženete. Trpím na střevní virózy a Endiaron mi doktorka nedoporučila. Pokud to není střevní viróza, tak tím líp a uhlí snad zabere. Zítra to poznáte.
Záleží, koílik tablet a kolikrát za den sis vzal. Můj pes má necelých 5 kg a když má srajdu, tak dávám 3x denně 2 tablety. Na tvém místě bych se pokusila střeva vypláchnout čajem. Nejlépe černým, ne příliš tmavým a ne horkým. Typuji to na 3 litry. Čaj střeva vypláchne a vydezinfikuje. Čajem nikdo nic nepokazil.
Další možnosti, které spolehlivě zabírají, jsou:
1)Smecta =přírodní čištěný jíl s vysokou vazebnou kapacitou, jenž je schopen se vázat s hlenem sliznice zažívacího traktu a zvyšuje tak jeho kvalitu a množství. Touto cestou chrání sliznici proti infekci a škodlivým látkám a umožňuje rychlejší uzdravení. Současně je Smecta schopna vázat toxické látky produkované infekčním původcem průjmu.
2)Enterol = lekarna.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.