Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím jestli má holka zájem

Od: brontoslav odpovědí: 15 změna:

Ve středu jsem měl rande s o dva roky starší holkou. Je jí 25. Možná už to je kámen úrazu. Seznámili jsme se na plese a dva týdny si psali. Vypadala to, že jí zajímám, přidala si mě do přátel na facebooku a často mi psala dobrou noc. Nakonec jsme šli do kavárny. Na plese se mi líbila, na fotkách nic moc, ale v kavárně byla nádherná. Byli jsme tam skoro dvě hodiny. Nechtěla, abych za ni zaplatil. Když jsem šel svou cestou domů, tak ona jela okolo mě autem a zatroubila na mě. No a já teď nevím, co mám dělat. S tím rande jsem spokojen, ona se usmívala celou dobu, mluvila teda víc ona než já, sama říkala, že je ukecaná a já se přiznal, že jsem nemluvnej introvert. Ona mi ve středu večer po té schůzce napsala, že mi děkuje za kafe, že si příjemně se mnou popovídala a popřála dobrou noc. Já to pochopil tak, že má zájem. Ale když jsem to říkal nějakým klukům, tak oni to zpochybnili. Tvrdí, že tohle byla od ní jen slušnost, že kdyby mě ještě chtěla vidět, tak vyloženě napíše, že bychom spolu ještě někam mohli. Já jí teda odepsal taky dobrou noc a napsal, že příště zase někam spolu můžeme. Ale nic konkrétnějšího, takže na to nemůže moc dobře odpovědět. Zatím nic nenapsala. Tak já nevím, jestli má zájem nebo ne a jsem z toho nesvůj. Zítra jí asi napíšu a zkusím navrhnout nějaké další rande, i když moc nevím, kam bych s ní měl jít nebo co s ní podniknout. Jisté už je, že když to nevyjde, tak mě to bude dost mrzet.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fghfd
hodnocení

3x

Jste chlap, ženskou si musíte ulovit. Hlavně to nenechte vyhnít a koukejte jí napsat. Kdyby vás už nechtěla nikdy vidět, tak ani nenapíše.

brontoslav
hodnocení

Napíšu jí určitě. Chtěl jsem napsat tak po dvou nebo třech dnech, aby si to rozmyslela. Aspoň tak mi to radil v práci starší kolega.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, já si myslím, že zájem to děvče má - a nyní očekává od Vás nějakou aktivitu a zájem vyjádřený zase dalším pozváním. Zdravím!

P.S. Pochopte, že ona jako žena "musí čekat" a nemůže to s aktivitou přehnat .

lucie*
hodnocení

2x

Jasně,že má zájem,jen čeká na aktivitu od chlapa(kluka)co by jako ještě měla dělat?snad chlap je ten"lovec"co se má o ženu snažit a uhánět ji!To chcete aby balila ona Vás,to snad ne?*bzum*ještě bude vypadat jako nějaká...taková co uhání chlapy kde může.

brontoslav
hodnocení

Ne nechci, aby mě sbalila. Tak jako tak bych ji napsal. Napíšu ji možná ještě dnes večer. Prostě mi vrtá hlavou, jak to myslela. Taky nevím, kam jít na tu druhou schůzku. První byla kavárna, to je jasné, ale tady trochu tápu.

uska*
hodnocení

2x

Brontoslave, vy opravdu máte nutnost se o své zážitky, pocity dělit s kolegy v práci a kamarády? To se nedělá. Slečnu neznáte jen vy, zná jí mnoho lidí a již dnes si nemůžete být jist, co při náhodném setkání vaši známí slečně napovídali.

Pište hned a zeptejte se slečny s jakým programem byste jí udělal radost.

Já kdybych se dozvěděla, že můj sympaťák se o nás baví v práci včetně podrobností, tak mu řeknu - NAZDAR.

ria*

Dnešní kluci jsou opravdu strašný holky.. to je neuvěřitelný, nagelovaný vlásky alá na blbečka na hlavě, můj pes kamarádovi trochu zašpinil džíny a byl oheň na střeše, že už se to nevypere..., kluk už ani neumí pozvat holku na rande.. něco je špatně..

hodnocení

2x

Nečetla jsem všechny odpovědi, tak se omlouvám, jestli to zde již padlo. Ale pokud Vám poděkovala za kafe a blablabla..tak jste na ni neudělal takový dojem jaký byste chtěl. Pokud to rozebíráte s "nějakými kluky", pak s nimi souhlasím.

eulalie*
hodnocení

1x

Znáte to pořekadlo o kutí železa, dokud je žhavé? Tak se zkuste té dívčině nějak připomnět a na rande pozvat. Určitě něco vymyslíte. Pokud to nevyjde, tak aspoň nebudete mít v sobě pocit, že jste se o nic dalšího už nepokusil.

hodnocení

1x

No tak asi takhle, v první řadě nechápu, proč se teď hodnotí "hloubka"vztahu podle fejzbúčku, nebo jiných sítí. V druhé řadě, kdyby neměla zájem, dá ti to najevo. To, že tě trošku naťukává, znamená, že pro ni nejsi vzduch. Vezmi ji na rande, ať to nezazdíš. Jestli se kavárna osvědčila, klidně ji tam vezmi znova, nenápadně zjisti téma na další rande, a můžete vyrazit jinam. A ať si říká kdo chce co chce, když ženská uloví chlapa, má to taky svoje kouzlo.

hodnocení

1x

Nerozumím takovým a podobným úvahám. Jakože budu se o ni zajímat tehdy, když ona bude mít zájem? Není to na hlavu? Když se vám líbí, snažte si ji získat. Když se zadaří, bude to skvělé! Když ne, tak co už?! Přece nemůžete čekat a přemýšlet, jestli se necháte sbalit. *hej*Kruci, intovert neintrovert, jestli se vám líbí, tak se pochlapte. *bum*

solenza*
hodnocení

0x

Teď řeším něco podobného, ale mnohem hůř. Asi 2 týdny jsme si psali, minulý víkend jsme oba litovali, že se nesejdeme kvůli tomu, že jeden z nás je vždy v práci a tak jsme se už od pondělí domluvili, že si v sobotu vezmeme volno a někam spolu půjdeme. Ale v až do včerejška jsme si psali každý den a teď, když jsem se zeptal v kolik mám teda zítra (v sobotu) přijet a co dělat, neodpovídá. Takže takové jsou ženy. Ještě že mám na neděli naplánovanou jinou holku. S ní to zatím vypadá dobře a známe se už asi 2,5 měsíce, takže déle. A už jsme oba navštívili naše domovy. Jen ještě nemáme vymyšlený nedělní program. Takže ženská logika se někdy cnedá pochopit. No, napiš a uvidíš. Ale myslím, že má zájem. A za jak dlouho třeba holka odpoví na SMS? Na sobotní odpovídala většinou tak do 10 minut. Ale od středy vždy jen večer a dnes už vůbec. Takže asi konec. Škoda, byla pěkná.

doplněno 05.02.16 21:15:

Tak už máme na neděli domluvený hokej. Ta sobota pořád nic.*zed*

doplněno 05.02.16 21:18:

nikc: Kéž by. Byla fakt hezká. Ale pokud by měla být náladová a tvrdohlavá, tak ať si s ní "užívá" někdo jiný. Já na to nemám nervy. ;)

doplněno 06.02.16 17:13:

Tak se mi na konec ta sobotní ozvala, a domluvili jsme se, ale musel jsem dát auto do servisu a jindy se tam nedostanu, protože jsem pořád v práci tak jsem to nakonec pokazil já. No nic, slíbila, že se zkusíme domluvit na jindy. Tak uvidím. Zítra ten hokej ještě platí. :)

solenzo, třeba se ještě ozve. Teď řádí chřipky, může ji mít.

brontoslav
hodnocení

Mně odpovídá tak až za dva dny a já taky. Prostě si chci pořádně rozmyslet, co jí napíšu. U téhle se mi taky stalo, že se mi týden neozvala, už jsem myslel, že je konec, ale po týdnu napsala a moc se omlouvala.

figurek*
hodnocení

0x

Pětadvacetiletá, svobodná a nezadaná že by neměla zájem? Napiš, domluv rande a jdi.

Ale uvědom si, že je movitější než ty. Časem z ní budeš mít mindrák.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]