Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to, že si rozumím spíše s dospělýma?

Od: lukashanousek* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, táhne mi na 15 let a zajímalo by mě, jestli nevadí, že si rozumím více s dospělýma (kolem 30 let) než s dětmi v mém věku. Konkrétně myslím lidi z Planety Her v Hradci Králové... Mám s nimi více společného až mi přijde, jak je možné, že jsem se nenarodil dříve *smich*. Ve škole třeba nikoho nezajímá můj názor a nemám zrovna odtud moc komarádů. Je to dobře nebo špatně?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Možná je to tím, že jsi rozumově vyspělepší než Tví vrstevníci. Ale neboj, až Ti bude kolem těch 30ti let, může se stát, že si budeš zase více rozumět s těmi 15ti letými...*smich*

lukashanousek*
hodnocení

To je možné, půlka třídy ani neví, kdo je Tolkien :-D

martinaa*

Ale vsadím se, že Fattyho Pillowa nebo jak se ten trapák jmenuje, znají dokonale...*blee*

hodnocení

2x

kolik máš sourozenců? Jedináčci jsou často ve společnosti dospělích a více si pak rozumí s nimi. Neřekl bych, že je to lepší, ale katastrofa určitě také ne.

lukashanousek*
hodnocení

Celkem teď žiji s dvouma maldšími a občas se ukáže jeden 19 letý (je často se svoji holkou). No, za jedináčka jsem se mohl považovat dříve, asi do svých 7 let. Mí rodiči se totiž rozvedli v mých cca třích letech a já byl pak u mamky. Jinak celkem sourozenců mám čtyři, ještě jednoho staršího. Třeba to může být tím, že se více bavím se svýma staršíma sourozencema (20 a 23)

figurek*
hodnocení

0x

Ber to tak, že chlapi si vždycky rádi připomenou ty časy, kdy jim bylo patnáct. Já si taky na pécéčku občas pustím a zahraju třeba Doom nebo Return to Castle Wolfenstein.

Jak to, že si rozumím spíše s dospělýma?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]