Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde to prodat?

Od: dustycz* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, v jedné soutěži jsem vyhrál 700 kč v poukázkách do knihkupectví, knížek které chci číst do budoucna mám dost. Nešlo by ti poukázky někde prodat? Mám jich 7X 100, tak kdybych každou prodal za 80 Kč, bylo by to výhodné pro kupce i pro mě. Děkuji zha odpovědi :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

janka68
hodnocení

3x

Tedy - nechápu, proč to dělat složitě? Co zajít do té prodejny knih a buď se domluvit s majitelem nebo prodavačkou, nebo s prvním zákazníkem na kterého narazíte před kasou?

A nebo to použijte jako dárky, třeba někdo z vašeho okolí čte. ;)

lidus*

Totéž napadlo Janko i mě. Poukázky do Ikei jsem tak udala přímo v prodejně snadno, trochu jsem slevila a zájem byl velký.

hodnocení

1x

www.bazos.cz

Lepší by to bylo udat někde v okolí vašeho bydliště, abyste nemusel platit ještě poštovné (případně příjemce). Nebo si poukazy schovejte do nějakých narozenin, svátku apod. (pokud to dovoluje platnost poukazu).

dustycz*
hodnocení

Díky, letmo jsem si tu stránku projel, do které kategori to mám vloziž? Přímo do knih?

To by také šlo, nebo Vstupenky a tam jsou přímo dárkové poukazy.

vstupenky.bazos.cz/...

pohanka*
hodnocení

0x

Inzeráty zdarma - Annonce.

Rubrika ,,co se jinam nevešlo,,, nebo ,,do sto korun,,.

zebuu
hodnocení

0x

Nechci vám brát naději, ale prodat se vám to nepodaří nikde-vlastní zkušenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]