Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nenaplneny sen, depresivni nalada

Od: mllj odpovědí: 5 změna:
Jak prekonat strach a jit si za svym snem, uz 5 roku jsem nenasel dostatecnou odvahu. Nemate na to nejakou radu?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Váš sen neznáme. Může být různý: Doplnit si vzdělání, které byste rád měl, oslovil dívku, která se Vám líbí, naučil se sáhnout třeba na pavouka. To bych se třeba já asi nenaučila nikdy, odpor je příliš velký.

Sedněte si, ujasněte si, čeho byste rád dosáhl. A jakým způsobem. A dál, jak byste toho chtěl dosáhnout, co jste ochoten pro to udělat.

Všechno jde, když se chce. Třeba ne najednou, budete postupovat pomalu, po krůčcích, ale uvidíte, že se Vám podaří. Jaga.

Hlavně pozor, aby Vaše přání bylo trvalého rázu. Jeden známý se před léty ptal: Jak zaujmout dívku svého srdce? Zaujmul. Po 20 letech se ptal: Jak se tý ženský zbavit? *smich*

5 roků jste nenašel tu správnou odvahu. Takže, když ještě 5 let počkáte, možná přehodnotíte své sny a nebude vůbec potřeba něco podnikat. Lidský život je proměnlivý a co platí dnes, nemusí být za čas už pravda.;)

nutt*
hodnocení

1x
Zdravim,
možná by pomohlo kdybyste byl/a konkrétnější, o jaký sen jde? Jak moc velká jsou rizika? Kdo v životě nic neriskuje nic neztratí ale ani nezíská to je známé pravidlo. Ale z vlastní zkušenosti vím že raději zkusit než si celý život říkat proč já vůl to nezkusil třeba by to vyšlo. :) Stál jsem před takovým rozhodnutím mnohokrát a z většiny případů jsem se odhodlal a i když to někdy nevyšlo tak je to zkušenost a těch si velmi cením. Zkuste se rozepsat ať můžeme poradit víc a lépe.
.
Hezký den NutT

hodnocení

1x

Říká se, že člověk nemá litovat toho co udělal, ale má litovat toho, co neudělal. :-D Každý máme svůj sen. Měli bychom mít ale tolik rozumu, abychom poznali, co je reálné a také, na kolik se výsledek bude rovnat riziku nebo námaze vynaložené ke splnění. A také není nepodstatné to, k čemu si uzavřeme cestu k potřebnějšímu cíli, vynaložením sil a prostředků na realizaci pouhého snu.

hodnocení

0x

záleží, jaká jste povaha a co na vás platí, abyste se rozhoupal: např. zkuste myslet pozitivně - představujte si, jaké to bude báječné, až se váš sen začne plnit a často na to myslete, možná pak najdete odvahu do toho jít... nebo se na sebe naštvěte, že přece nebudete taková baba, abyste se bál, a v tom naštvání do toho jděte... nebo si stanovte nějaké datum, kdy do toho skočíte, přijměte jako fakt, že např. 1.března začínáte a pak to udělejte...

figurek*
hodnocení

0x

mohl byste lépe specifikovat jaký váš sen je, že z něj jde strach?

Že by nějaké ultrasado nebo ultramaso? Nebo skok padákem? Nebo co řeknou lidi comingoutu přiznané orientace?

Tady jsme na anonymní poradně, klidně to sem napište.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]