Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám šanci najít si holku?

Od: joughury odpovědí: 13 změna:
Jsem mene vyrecny, holky se snazim spise pochopit a rad se smeju, ale hodne nerad se predvadim nebo bych to mel delat, abych se zalibil? Bylo mi to vycitano, ze se zas tak moc ve spolecnosti neuvolnim. Mam i presto sanci si najit holku, ktera by se mi libila?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Rozhodně se nepředvádějte, abyste se zalíbil. Buďte sám sebou, vždyť je i spousta děvčat upjatých, stydlivých a málo výřečných. Určitě máte šanci takovou, která by se k Vám hodila a s kterou si budete rozumět, potkat.

marketka*
hodnocení

1x

Tak já ti nebudu mazat med kolem pusy takovými řečmi, že jednou si nějakou určitě najdeš a že to na 100% jednou musí přijít - upřímně, tohle ti nikdo nemůže zaručit a vůbec nevím, proč lidi takové věci jiným říkají.

S takovou povahou, kdy se moc nedokážeš uvolnit ve společnosti a kdy nejsi společenský, jsou tvé šance na nalezení partnerky nižší (ale samozřejmě neříkám tím, že si nikdy nikoho nenajdeš). Obecně holky se cítí líp s někým uvolněným, bezprostředním, zdravě sebevědomým, kdo umí trochu zavtipkovat - když se muž cítí ve společnosti dobře, cítí se dobře i ta žena a o takové muže bývá zájem. Snad uznáš, že s někým uťáplým a neuvolněným se ve společnosti ani ty necítíš moc dobře. Třeba si jednou někoho najdeš, ale asi si nebudeš moct tak vybírat a budeš se muset porozhlédnout po nějaké holce pro tvé účely dostupnější. Taky záleží na tom, co jinak nabízíš.

doplněno 04.02.16 12:47:

@libor007 + @figurek: Já neříkám, že si nikoho nenajde, já říkám jenom to, že to není žádná jistota, že jednou to přijde. U někoho to fakt přijít nemusí, přesto lidi vždycky jiné ujišťují, že to přijde, ačkoli to nikdo nemůže garantovat. Vy neznáte žádné staré mládence? Já jich znám v okolí hned několik, kterým je třeba i 40 let a nemají ženu ani děti (dokonce nevím, jestli někdy někoho měli). A jsou i takové ženy, které jsou celý život samy, přesto se pořád najdou jedinci, kteří neustále takovým lidem cpou, že JEDNOU to rozhodně přijde. U někoho to přijít nemusí.

@wasube: Jste na tom nějak moc citově zainteresovaná :) Je jasné, že člověk ve vztahu musí něco nabízet, proč by ten druhý s ním měl být a nemyslím tím jen materiální věci - může to být i věrnost, opora, tolerance, ale u někoho i to materiální zabezpečení. I žena musí něco nabízet samozřejmě. A taky neříkám, že autora nikdo nebude chtít - vždyť to z toho mého textu vůbec nevyplývá. Výroková logika některým jedincům asi nic neříká.

Proč mazat med kolem pusy? Já byl vždy před ženskýma skoro němý. Pak jsem se seznámil s holkou, se kterou jsme kecali naprosto bez problému celé odpoledne a řeč vůbec nestála. Ta holčina je moje manželka. Prostě jde o to, že musí narazit na člověka naladěného na stejné vlně. Jednou to přijde.
wasube*

paní Markétka patrně razí heslo - Něco za něco...*smich*

wasube*

po nějaké holce pro tvé účely dostupnější.

A co myslíte že za jakým učelem se s ní chce seznámit?
To je jako kdyby to napsal chlap a ještě k tomu s pocitem, že by měl být ženská...
Víte vůbec co jste napsala za hloupost? Vy neznáte v reálu člověka, ale víte že ho žádná nebude chtít? Vás bych tedy chtěla mít doma, nezlobte se ale něco takového se hned tak nečte..Pobavila jste mě.

Taky záleží na tom, co jinak nabízíš.

Nerozumím Vám, co by měl nabízet? Nechce se hned ženit aby přemýšlel nad hnízdem, které si spolu zřídí. To tam nepíše. Všechno má svůj čas.
A k dalšímu pobavení tu zcela určitě napište co by měla nabídnout ta žena. Pokud máte na mysli sex, tak v tom případě jste to nepochopila už vůbec. To bych Vás ani doma být chlapem nechtěla.*ua*

doplněno 04.02.16 11:13:

pro nick marketka Datum: dnes 08:45

figurek*

Hmmm. A kde je nějaká rada paní přispěvatelko? Tazatel je lehce zamindrákovaný, vy k němu přistupujete z pozice velké hvězdy a vaší příspěvkem ho deptáte ještě víc. Že se někdo ve společnosti drží zpátky přece ještě neznamená, že je ušlápnutý a uťápnutý. Já jsem na tom byl podobně jako tazatel. Taky jsem měl svoje mindráky, taky jsem se držel spíš na pozadí, taky jsem se moc nevykecával a taky jsem cítil respekt vůči těm těm, co se vykecávali, co byli nejvíc slyšet a nejvíc vidět a co se nejvíc tlačili dopředu. No ale obvykle stačilo počkat až jim došla řeč a začali plácat ty obvyklé lehce slabomyslné plky a pak jsem nastoupil já. Vykládal jsem holkám o víně a o muzice. To je zajímalo. Vzpoměl jsem si, že jsem jako kluk musel chodit do hudební školy učit se hrát na klavír. Sice jsem ho tehdy bytostně nesnášel, ale v osmnácti jsem zjistil, že klavír je vynikající věc pro balení ženských každého věku. Jak jsem se dostal k piánu, tak stačilo nalít víno, zahrát a měl jsem tu, kterou jsem chtěl. Ani jsem nemusel nic vykládat, nějak se uvolňovat a dělat fóry.

*

Odtud moje rada pro tazatele. Jistěže máš šanci najít si holku a taky si nějakou najdeš. Tím si buď jistý. Ale nedělej ze sebe něco čím nejsi, netlač se dopředu, počkej až se ostatní vykecají a pak začni ty. Úspěch se časem dostaví.

doplněno 04.02.16 11:23:

:( vidím že jsem ten můj výtvor špatně umístil. To měla být reakce na Markétku o kousek výš.

hodnocení

0x
Jednou kápneš na holku se kterou si budeš rozumět a najednou se Ti rozváže jazyk...

wasube*
hodnocení

0x

Vaše největší chyba je že se snažíte ženy pochopit. Každý psycholog Vám řekne, že je to nemožné. Mohu Vám dát jen jednu radu. Dívku, která se Vám líbí rozhodně zaujmete hlavně tím, že se s ní budete bavit o ní a naslouchat jí. Tomu neodolá žádná. A v jejích očích stoupnete jako ten co je chápavý a má o ni zájem nejen po stránce tělesné ale i duševní. Stanete se zajímavým a začne o Vás mluvit i před svými kamarádkami, tím stoupnete i v jejich očích a bude o Vás zájem.

A opravdu se nesnažte ženy pochopit, to by Vám nevyšel žádný vztah.

Samozřejmostí je všimnout si, jak jí to sluší. A hlavně jí to říci.

hh

To není pravda, když bude dělat to co píšete, stane se max. hodným kamarádem a ještě navíc takovým který bude až na konci jejího žebříčku hodnot, nahoře jsou ti ukecaní, nedostupní frajeři atd...

všímám si jí, naslouchám jí, chválím jí že jí to sluší a vím jak na tom jsem :)

kabod*
hodnocení

0x

Existuje tvurčí princip,kdy člověk vědomě vytvoří představu a pak to nechá plavat..A ta představa ideální figury a povahy se zhmotní a vytvoří ideální vztah..Jinak letitá zkušenost..Kluk přestává být jelimanem kolem 36 až 40 let svého života..

blayze
hodnocení

0x

Mas mozna trosku moc shanu nekoho jen tak najit nez jak pisi nektere odpovedi zde, pockat az to ma prijit tak to prijde. Divam se sama na sebe, rada se smeju a ma rada spolecnost, ale take jsem sama a ne ze by mi to nevadilo, kazdy je urcite rad s nekym kdo ho oceni a ma rad zpatky, ale byt s nekym jen z duvodu pocitu samoty nema smysl. Tak taky cekam, ale snad s usmevem na rtu :-D, ze az se nekdo otoci a rekne neco to presne spravnyho tam to poznam (a snad i on). Ma pejska, ale vtipu typu "slecno, vy mateho hezkeho pejska, muzu si vas pohladit"...ha ha ha uz taky moc neberu, i kdyz smysl pro doby humor - toho neni nikdy dost. Preji stesti ve hledani, ale nekdy se da najit poklad presne tam kde se nehleda. Drzim palecky. L *pivo*

hodnocení

0x

Jo, máš, ale trochu pozdějš.

joughury
hodnocení

chapu, ze ti prubojnejsi maji vice prilezitosti, ale nerad bych menil sebe v tom smyslu, abych byl nekym jinym. Mam problem se ve spolecnosti uvolnit, ale kdyz jsem sam, tak problem nemam. Jen mam takovy pocit, jestli vubec holky v mem veku(stredni skola) maji zajem o nekoho meho typu, nejsem zadny jeliman, jen mam trochu tizsi povahu. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]