Nejste přihlášen/a.
Víc než věk rozhoduje zdraví očí. Například s nemocnou sítníci šanci nemáte. Jinak tyto operace se provádí až po 18 roce věku, tedy když už organismus ukončí vývoj očí, nebo jak bych to nazvala. Jinak to stojí za to, je to paráda pak chodit bez brýlí. První rok doporučuji nosit na prudké slunce sluneční brýle.
Horní hranice věku není. Když na to budete mít peníze, můžete si myslím zaplatit i laserovou operaci šedého zákalu. Záleží na zdravotním stavu.
dabeli, pokud máš na mysli operaci šedého zákalu laserem, opravdu to zaplatila pojištovna?
Mě operovali oči na šedý zákal klasicky a na můj dotaz mi řekli, že laser bych si musela zaplatit, na což jsem neměla peníze.
Moje dítko si ušetřilo na laserovou operaci krátkozrakosti a libuje si bez brýlí.
u babičky to komplet hradila pojištovna,rodiče to platli samy mamka cca 4OOOOkč otec to měl kvůli náký speciální čočce draší o 5000kč
Záleží na tom, jakou operaci potřebujete, jakou indikuje lékař. Operací oka je spousta. Mé mamince např. svařovali potrhané a prasklé cévy na sítnici, laserem. Druhá babička byla se zákalem, tedy výměnou čoček v obou očích, kdy laser byl důležitou součástí operací. Ale můj mladý soused si operaci laserem platil, protože nechtěl nosit brýle. Udělali mu korekci a je bez brýlí. Musíte k očnímu a on vám poví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.