Nejste přihlášen/a.
prosím , nevíte náhodou zda mohu dostat proplacenou finanční částku, za to že jsem si v době kdy jsem evidován na prac. úřadě zajistil pravidelnou periodickou zkoušku aby mi "nepropadl" svářeč. průkaz.
(doklad o zaplacení mám)
mám vubec nějakou šanci?
Nevím, nevím - pravděpodobně Vám to asi neproplatí. Musely by to být zkoušky, které by Vám zajistil sám úřad práce u organizace, se kterou mají smlouvu. Takto zprostředkují a zaplatí např. vyhlášku 50 a ještě ve dnech školení připlácejí jako při rekvalifikaci. Pro jistotu se tam ale raději zeptejte.
pro milancukrar:
jindy nám to hradil zaměstnavatel,a le ted jsem momentálně na ÚP , tak jen jestli náhodou někdo z vás nemá podobné zkušenosti, zda by bla nějaká šance.
P.S. no nebyla to zrovna malá částka, ale pořásd lepší než to nechat propadnout,no né?
Ale klidně to zkuste, ale já jsem přesvědčen, že je to jen Vaše věc. To že to platí zaměstnavatel je buď jeho dobro, nebo Vás potřebuje.
Souhlasím s tím, že nechat si propadnout jakýkoliv doklad je zbytečné a v jádru drahé. Třeba u mě profesní průkaz, raději si to taky zaplatím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.