Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Preventivní stěry a mykoza

Od: vojtami odpovědí: 5 změna:

Mám jít po roce a 3 měsících na prevenci na gyndu.
Minulý měsíc jsem to odložila kvůli menstruaci, předtím byli vánoce, měla před vánoci plno. před třemi dny jsem dostala takovou lehkou mykozu (bohužel beru právě antibiotika), ale není to nic hrozného, jen mírné svědění zevního genitálu. Mohu jít na stěry i tak? Nebo musím opět odložit, což se mi nechce?
Ovlivní lehká mykoza výsledky stěrů? Nebo snad vadí braní antibiotik stěrům z gyndy?
Díky moc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vojtami
hodnocení

Ted jsem si to ověřila a na gyndu mam jít až za pár dní, spletla jsem si datum s něčím jiným. Takže mykozu v pohodě stihnu zaléčit.
Ale stále beru antibiotika, tak se ptám pouze už jen na dotaz, zdali antibiotika můžou ovlivnit výsledky stěrů z děložního čípku. Mám hlásit, že beru právě antibiotika? díky moc

pb®

Zavolejte a zeptejte se. Mě se tohle jednou také stalo, zrovna ráno, když jsem byla objednaná. Doktor kouknul a objednal mě za měsíc, prý v laborce by mu za takový vzorek nepoděkovali.

hodnocení

0x
Zdravím.
Samozřejmě,že mykózu antibiotika ovlivní.
Jsou to přemnožené kvasinky a právě antibiotika a každá jiná chemie je v podstatě krmí.
Nejhorší jsou léky,cukr,bílá mouka,sladké linonády a vůbec,nezdravá strava.
----
Začněte jíst co nejvíce bílý jogurt,kefíry,zeleninu,ovoce a kysané zelí.

hodnocení

0x

Ta stěry z děložního čípku se dělají kvůli rakovině děložního čípku. Laboratoř hledá něco jiného, než mykozu. I tal lékařku upozorněte na antibiotika a mykozu.

wasube*
hodnocení

0x

A to vážně berete antibiotika a nekupujete si k tomu probiotika?

Víte že jsou v lékárně i vaginální probiotika na tu Vaši mykozu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]