Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Do bazénu s menstruací? :/

Od: eli886* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, zrovna jsem to dostala a táta nám koupil (hodně drahy) pobyt v tropical islands je tam hodně bazénů a určitě tam budeme hoodně plavat... jedeme už zítra co mám dělat? :( když vlezu do bazénu tak to bude zdravotně nebezpečný jak pro mě tak i pro ostatní (co sem tak četla) :( Co můžu dělat? Budu ráda za každou radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iv®
hodnocení

1x
Zdravím. Normálně použij tampony. Chodím běžně plavat v tomto období od počátku nástupu MS a nestálo se mi že by mi tampon nasal vodu z bazénu. ..pokud jsi ještě nikdy tampony nepouzivala bude to chtít trochu cviku ale vše se dá zvládnout.

martinaa*
hodnocení

1x

Ahoj, kdysi jsem závodně plavala. I při mensesu, a všechny holky používaly tampony. Trénink býval 1,5 - 2 hodiny denně, a v pohodě jsme vydržely s jedním tamponem. Pak bylo ale potřeba ho okamžitě (a samozřejmě) vyměnit.

Ničeho se neboj, běžně se do bazénu chodí s tímto problémkem. Riziko infekce je v chlorovaném bazénu minimální (horší by to bylo v rybníku, přehradě apod.)

hodnocení

0x

Zůstat doma.Nebo si tam sednout na kafe.

monika123*
hodnocení

0x

Zajdete do lekarny a kupte si tampony do vody. Maji neco extra, aby se mohlo do vody, ovsem kazda zena vi, jak moc nebo malo to zrovna ma :( (pisu jak to je, vhodnejsi slova mne nenapadaji) Nebudete se cachtat hodinu, ale 20 min a znova na WC. Kupte si jich vice, at mate zasobu a samozrejmosti je, ze pokud to nebude fungovat, tak holt budete na baru. Pokud nejste na tampony zvykla, zustante doma.

doplněno 02.02.16 19:43:

lekarna.cz/...

doplněno 02.02.16 19:43:

proslecny.cz/...

hodnocení

0x

Takto narychlo asi jen ta lékárna. Ale řešní existuje: webmagazin.cz/...

slzicka*
hodnocení

0x

Tampony do vody moc dobré nejsou, lepší je kalíšek, ale nejsem si jistá, jestli ho napoprvé zvládneš do vody použít. Lepší bude vyzkoušet ho jeden den na suchu, a pokud to bude OK, tak jít s ním další den do vody. Tampony v bazénu rychle navlhnou :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]