Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doklad o provedené platbě na aliexpress

Od: luuli odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

objednal jsem si zásilku na aliexpress, celníci po mně chtějí doklad ze které je zřejméco /jaké zboží/, kolik /počet ks/ a za kolik /hodnota zboží/

Platbu jsem platil kartou, kde prosím tento doklad(y) mám sehnat?

Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

2x

Klidně si "vytisknout" do pdf stránku z Aliexpresu, kde je uvedeno, kolik jste zaplatil + číslo zakázky. A ten pdf poslat.

ohneta*
hodnocení

2x

Platí co napsal rv. A co výpis z účtu, to tě nenapadlo?

luuli
hodnocení

Děkuji vám to mě pořádně nenapadlo :)

Z účtu bych to věděl jak na to, ale jak se to dá z aliepressu vytisknout či uložit do PDF?
Děkuji

Klidně stačí jen přes print screen objednávku uložit do wordu a poslat klidně ve wordu. Já jen doporučuji, abyste celníkům zaslal print screen v detailu objednávky ze záložky "financial"- protože tam je rozepsaná i částka za dopravu. Pokud by se totiž vyměřovalo DPH a částka za dopravu nebyla rozepsaná, celníci mají pro stanovení částky za dopravu vlastní tabulky a mohly by ji tak napočítat dvakrát.

Je to obrázek na odkazu ten poslední úplně dole jaknakupovatna.cz/...

rv*

Nainstaluj si "Bullzip PDF printer". Hodí se vždy, když chceš z něčeho udělat pdf. Tváří se jako další tiskárna, na kterou "tiskneš".

hodnocení

0x
Počítej, že Tě oškubou o peníze za proclení, ikdyž budeš v limitu 22euro.
ohneta*

Oškubou? Ty bys dělal někomu cizímu celní řízení zadarmo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]