Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak z nej dostat penize

Od: kulturista* odpovědí: 2 změna:

dobry den mam problem se zeplacenim faktury za odvedenou praci.Jsem zednik delal jsem fasadu na cinzovnim dome ktery ma ctyri majitele.Vse probihalo v poradku dokud mel zaplatit jeden z nich.Prace byla provedena podle toho jak jsem se domluvil se vsemi majiteli na schuzi.Pan ktery nazplatil se ted vymlouva a vymysli si veci ktere nebyly domluveny.Faktura byla vystavena se splatnosti kterou nedodrzel.POradte mi prosim jak dostat sve penize.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jakou máte smlouvu, jenom ústní? Pokud jenom ústní, tak to může trvat pěkně dlouho. Pokud půjdete k soudnímu sporu, jednak je to hromada peněz a za druhé to trvá dlouho než se k soudu dostanete a to ještě nemáte jistotu že spor vyhrajete. Smlouvy sepisujte, veďte průběžný stavební deník a předejte písemnou formou dílo. Nechte si potvrdit vystavenou fakturu odběratelem. Toto je forma která má nějakou váhu. Jinak se pokuste o vliv ostatních spolumajitelů na naplatiče, nebo jejich vyjádření na provedené dílo. Bohužel takových sporů běží tisíce a některým darebákům to vychází.

hodnocení

0x
Moje profese je spíše hraní s drátky na el. pprroud-..když se našel nějaký kkt co řek že nezaplatí a práskne na čoiku a je právník..abla,bla...tak jsem jednoduše našel nějaké dva klíčové drátky, vymontoval svou sučástku a odešel, pak se nkdo z kolegů za čas zeptali žes tam byl a ta tamto...tak co vzít kladívko a práci poupravit nebo nějakým barevným sprejem, je to lokální práce nebo je to celek pro všechny 4 ldi?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]