Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,měl jsem zakázku,(sdk strop)kde jsem jsi najmul špatné dělníky a zfušovali co se dalo,Investor je laik a věří stavebnímu dozoru,který si trvá na tom že je třeba celý strop demontovat(sundat sdk,parozábranu,) a udělat vše znova.kvůli jedinému problému,kdy má investor na jednom m2 má 3.rohy a dotyční dělníci tam dali cca 4 spoje,které samozřejmě vysádrovali do roviny,tudíž tam vznikl hrb,Investor i stav.dozor jsou názoru že je spadlá konstrukce a tudíž je třeba vše rozdělat,já tvrdím,že stačí jen vybrousit tmelení do požadované normy.Jak to řeší zákon,je v mé kompetenci neprovádět demontáž kompletního stropu a trvat na zbroušení tmelu,prostě to opravit v rámci možnosti nebo má investor i dozor(osobně si myslím,že ten dozor o sádrokartonu nic neví,a na vše přikyvuje investorovi,jelikož mu za to platí),právo po mě a na mé náklady provést opravu dle jejich představ.Můj názor je,že opravu mohu provést dle svého uvážení,jsem přesvědčený,že konstrukce je v naprostém pořádku.jen majitel hledá chyby.Když jsem kontroloval stropy,tak v každé místnosti mu rohy letěly cca minimálně 2.cm na m/b a to neřeší.Jak mám reagovat opravit nebo demontovat? Děkuji za odpověd
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.