Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uz 3 roky jsem nebyla na gynekologii

Od: kristynkaaa odpovědí: 5 změna:

Dobry den potrebovala bych poradit.

Naposledy jsem byla u gynekolozky v 15 letech ted to budou 3 roky...gynekolozka me nechce ale vzit..co mam ted delat? :-/

prosim nepotrebuji aby ste my tu psaly moudra jakou sem udelala blbost atd ja to vím jen bych potrebovala radu kam ted mam zajit dekuju :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Kristýnko, budete muset hledat tedy nového gynekologa, který Vás vezme. Hledá se ale dost těžko. Poptejte se známých a kamarádek, možná Vám doporučí a dají tip, kde by Vás mohl gynekolog přijmout. Čím víc to budete odkládat, tím hůř se Vám bude však schánět. Mrkněte i do zlatých stránek a zkuste obvolat.. Nic jiného mne nenapadá.

doplněno 23.11.12 11:25:

Není zač. :)

kristynkaaa
23.11.12 11:24
hodnocení

Dekuju :)

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Proč Vás nechce vzít? Pokud máte akutní potíže, zajděte si na pohotovost do nemocnice - na gynekologii, tam Vás vezmou. Pokud chcete jít "jen " na běžnou preventivní prohlídku, obvolejte si gynekologické ambulance ve Vašem okolí a zaregistrujte se u jiné lékařky/lékaře. Neodkládejte to.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Kristýnko, toto často dělají i zubaři. Pokud nechodíte na preventivní prohlídky, vyřadí vás z evidence. Je to proto, že z každé preventivní prohlídky dostanou od pojišťovny docela velké peníze. A člověk, který jim nepřinese každý rok nějakou kačku, je pro ně "zbytečný".

Pokud máte akutní problém, navštivte pohotovost. Jinak Vám opravdu nezbyde nic jiného než sednout k telefonu a obvolávat a obvolávat...

hodnocení

0x

Zajděte nebo zavolejte na svou zdravotníckou pojišťovnu, doktora vám najdou. *hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]