Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neschopenka vs pozvánka na svatbu

Od: pavel79 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

mám neschopenku a mám vycházky od 12:00 do 18:00. Jsem pozván na svatbu, která začíná před 12:00. Je možné nějakou výjimkou na jeden den změnit dobu vycházek od 10:00 do 20:00 nebo na ten den změnit adresu kde se budu zdržovat pro případ kontroly?

Děkuji za odpověď.

Pavel

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lm®
hodnocení

0x

Obávám se ,že na jeden den to nepůjde.

Než se do Vás někdo pustí,že nejteli schopen práce,nemáte být schopen ani se účastnit svatby,tak si dovollím připomenout,že ne vždy musí jít o dotaz simulanta.Docela klidně může mít tazatel zlomenou ruku a žení se mu kamarád...

technikjirik*
hodnocení

0x

Myslím, že toto je otázka na lékaře který PN vystavil a na individální dohodě zda vás podpoří v případě kontroly... všechno jde a ne vždy oficiální cestou... osobně bych to řešil lidskou domluvou s doktorem...

mil®
hodnocení

0x

Myslím, že jde změnit místo pobytu při neschopnosti, ale na jeden den?*nevi*

celp*
hodnocení

0x

Pokud je to o víkendu lékař Vám moc nepomůže.Je potřeba požádat na sociálce,ale velkou šanci nemáte.

hodnocení

0x

Poradila bych se s lékařem,jde o to na co máte neschopenku.Anebo to riskněte,o víkendu moc kontroly nechodí.Do 18.00 vycházky máte,a pak případně spíte,horší by bylo, kdyby Vás někdo udal...Ale ten lékař by Vám měl poradit,jsme lidi.

papene*
hodnocení

0x

Ten samý problém,jsem řešila před měsícem.Akorát to nebyla svatba.

Lékař mě řekl,že je nejlepší ukončit neschopenku.

Nechce zatěžovat sociálku,když s nimi začínají lépe vycházet.

Tak jsem to ryskla (na černo) a vyšlo to.*uspech*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]