Nejste přihlášen/a.
Ve volném čase byste se měl věnovat manželce a dítěti. Aby paní neměla potom dojem, že je jak se říká ,,zelená vdova,,.
Sice budete mít peníze navíc, ale aby to neodnesl Váš vztah, výčitky, že nejste stále doma a paní je na vše sama.
A co hodinového manžela?
Když jsem chodila do práce, tak jsem potřebovala něco v domácnosti udělat, ale řemeslník chodil od podělí do pátku a já si musela vzít na ten den dovolenou.
Takže třeba poštelovat okna, dveře, vyměnit zámky byste mohl odpoledne, večer, nebo o víkendu?
Souhlasím s tím, že manželka by neměla být s dítětem stále sama doma, ale také chápu situaci, kdy je potřeba platit hypotéku a peníze nestačí. Pro malé děti je důležité, aby se jim rodiče věnovali, proto je moc smutné, když se malé děti strčí do školek a chůvám jen proto, aby maminka mohla co nejdřív nastoupit do práce. Považuji za ideální vymyslet možnost přivýdělku, na které by se mohli partneři podílet společně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.