Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V kolika je vhodné mít první sex?

Od: adelka102 odpovědí: 8 změna:
zdravím v kolika letech je nejvhodnější začít sexuální život? mám přítele dva roky, za půl roku mi bude 16 a chtěla bych to s nim už mít.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

To je u každého věc čistě individuální. Není potřeba s tím pospíchat, ale rozhodni si o tomto sama. Je to Tvé tělo a Tvůj život. Až si budeš jistá, že to chceš a že jsi na to připravená, pak to bude ten nejvhodnější věk pro Tebe.

ohneta*
hodnocení

0x

Legálně sexovat se může od 15., takže to záleží čistě na tobě.

mp*
hodnocení

0x

Na toto se neptá, to přijde samo. Já jsem osobně ještě 25 dubna určitého roku nevěděl na co to mám a za pouhý měsíc 25 května jsem byl už zkušený šukatér.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, až na to budete mentálně připravená a budete o tom něco vědět. Zdravím!

P.S. Myslím, že spěchat nemusíte.

doplněno 08.02.16 21:48:

Adélko, znáte Alohu a Klauna? Ti zde mají velmi podobné otázky a aktualizují si je.

Ovšem, nereaguje nikdo z nich.

hodnocení

0x

pokud chceš tak do toho,ničeho se neboj,jen si od toho moc neslibuj napoprvý to nebejvá žádná sláva

chce to klid a trpělivost *palec*

asd1
hodnocení

0x

Řekl bych, že až když se cítíš na to, že se dokážeš postarat se o mimino. Žádná antikoncepce totiž není 100% a kdo souloží ten s otěhotněním počítat musí.

jenda2*

Podle této radi tedy asi až za hodně dlouho. Je zvláštní, že dříve se nic takového neřešilo, sportovalo se, válelo v parku a semtam se někdo musel brát. Dnes se jde na vše tak vědecky, že je asi lépe jít do kina.

coze

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak na první sex
Otázky na téma první sex

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]