To je u každého věc čistě individuální. Není potřeba s tím pospíchat, ale rozhodni si o tomto sama. Je to Tvé tělo a Tvůj život. Až si budeš jistá, že to chceš a že jsi na to připravená, pak to bude ten nejvhodnější věk pro Tebe.
Na toto se neptá, to přijde samo. Já jsem osobně ještě 25 dubna určitého roku nevěděl na co to mám a za pouhý měsíc 25 května jsem byl už zkušený šukatér.
Řekl bych, že až když se cítíš na to, že se dokážeš postarat se o mimino. Žádná antikoncepce totiž není 100% a kdo souloží ten s otěhotněním počítat musí.
jenda2*
Podle této radi tedy asi až za hodně dlouho. Je zvláštní, že dříve se nic takového neřešilo, sportovalo se, válelo v parku a semtam se někdo musel brát. Dnes se jde na vše tak vědecky, že je asi lépe jít do kina.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.