Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevera partnera

Od: leontynka* odpovědí: 10 změna:

pred casem jsem zjistila ze mi byl prítel neverny přiznal se k tomu a rekl ze je to kolegyne z prace kterou zname oba dva,ona je sama a ma dve vetsi deti dala mu na vyber ,tahne ho to k ni o vikendu byvaji spolu, ale presto stale bydli se mnou,presto ho mam rada.Ma to cenu.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

3x

Tak to dělají všichni nevěrní chlapi a dokud na něj nezatlačíte nechá tu situaci tak jak je a nebude nic řešit.Takže s ním mluvte nebo mu sbalte,ale dělejte něco.On rozhodně sám nezačne a vy budete jen vařit a čekat na něj.

leontynka*
Ze to ji nevadi a nic s tim nedela
doplněno 31.01.16 07:57: Pry to spolu mysli vazne,ale ona bydli u otce takze by si museli hledat byt.
doplněno 31.01.16 08:11: Deti spolu nemame,chteli jsme ja jsem mladsi nez on tak jsem driv nechtela,ted si nasel starsi je ji 38 a ze s nim klidne dite dalsi bude mit,nejhorsi je to ze spilu delame vsichni v jedne firme takze je mam na ocich a to trosku nedavam,nevim jestli by tu rodinu byl schopny uzivit nikdy nemel na rozhazovani.
iz*

Leintýnko, proč by jí mělo vadit, že jí ho nakrmíte,

vyperete mu, ... a jí ho poskytnete jenom na "pěkné chvíle"?

Ona podle mne nic řešit nebude...

eulalie*
hodnocení

3x

Cenu to nemá, nejste manželé, tak co chcete zachraňovat? Vyprat a uvařit mu může i ta vašeho přítele nová známost. Máte spolu děti?

hodnocení

2x

To musíte vědět sama, zda má pro Vás cenu bydlet dál s chlapem, který si našel milenku. Já bych takového přítele nechtěla, vztah bych ukončila a vyzvala ho, aby se odstěhoval, pokud bych bydlela ve svém. Záleží na Vás zda chcete tolerovat, že má milenecký poměr s jinou ženou a dál mu poskytovat veškerý servis doma..

Lidi jsou chybující a někdy mimořádný úlet může člověka napravit na zbytek života. Samozřejmě nejhlavnější je to, jestli byl dosud Váš partner solidní, spolehlivý. Pokud je to postelový atlet,kterému se to hold bude občas přiházet, pak taky radím pryč od něj a co nejdříve. Já jsem se celý život držela hesla, že není umění se rozvést, ale naopak, manželství udržet. Ovšem ne zase za každou cenu, jen když cítíte, že prvně naletěl, ztratil hlavu, a Váš vztah za to stojí. Ženské dovedou, právě neprotřelého chlapa úplně zbavit rozumu. Když potřebuje ženská chlapa a pomoc s financemi , když má třeba ty 2 děti a je rafinovaná, utáhne skoro každého na vařené nudli! Někdy mi je až těch chlapů líto, jak jsou naivní a za rok mají vztah s novou partnerkou buď stejný, nebo spíš daleko horší, než ten, ze kterého odešli. Z bláta do louže je ještě ta lepší varianta. Nečtu ráda ty nekompromisní rady, jak by s ním každá vyrazila dveře raz dva. Když se to potom stane jí, tak na tom bude s nejvyšší pravděpodobností, stejně jako teď Vy. Jen Vy víte, co jste prožili, jaký ten vztah byl a jaký by ještě být mohl. Důvěřujte svému srdci a podle toho se zachovejte. Rozhodně mu to ale nedávejte zadarmo, ani netlačte tak, aby volil schůdnější variantu. Dávkujte podle situace, povolte, přitvrďte, toto je něco jako těžká šachová partie. Když budete rozumná a budete mít dobrou taktiku, tak je docela pravděpoidobné, že si ho udržíte. Lízat rány si ale bude ještě hodně dlouho. Ale to Vy nakonec taky.

plavest*
hodnocení

0x

Nebyla bych s ním. Nemáte svou hrdost?

pohanka*
hodnocení

0x

Víkendové chození je radost. Žádné povinnosti přes týden, jenom zábava, restaurace a užívání si.

Paní kolegyně má přes týden čas na svoje děti, zvládne domácnost v pohodě i učení se s nimi. A celý týden se může těšit jak si vyhodí o víkendu z kopýtek. Prostě se neokoukají.

Vy máte doma večer honičku, co nakoupit, uvařit, o víkendu perete, uklízíte, žehlíte apod a čekáte, až se mladej vrátí s prázdným pytlíčkem k Vám.

A zábava, užívání si, kultura, společné zážitky máte kde? Má to cenu? Doufám, že spolu nespíte! No fuj!

Leda by Vás to vzrušovalo.

hodnocení

0x

To musíte vědět Vy! Ale zřejmě Vás zajímá zda je šance na udržení vztahu. Ta je vždycky, ale chce to trpělivost, pevné nervy, nevyčítat, nehádat se, pokud možno nemkluvit a to vše s pohledem plaché laně a trpícího zvířete. Tak nějak to známé poradili v manžel. poradně a musím říci, že se manželství doi půl roku zachránilo.

Dobře, ale to šlo o manželství. Tazatelce bych poradila, ať "přítele" i s kufry vystrčí za dveře. Omlátila se mnou její poznámka, že by si "museli" - chudáci - hledat byt. Bože, a co?

Je opravdu nepříjemné, že jsou všichni v jedné firmě. No, kvůli nevěrnému chlapovi bych si druhou práci nehledala. Jak se na to tváří kolegové? Je od nich vyjadřována podpora tazatelky, nebo nevěrníka a té chudinky, co si neumí chlapa najít sama?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]