Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Piercing do jazyka vs spojená rizika

Od: nick25 odpovědí: 4 změna:

zdravim lidi...přemýšlím o piercingu do jazyka a tak mě zajímají vaše názory. Nejlepší od nekoho, kdo to už má :). Jestli existují nějaká rizika...a co když nechci aby to třeba rodiče zjistili? Dík moc předem...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Čau. Odpovím ti otázkou. Jaké pozitivum to přináší krom toho, že se ti něco leskne v pusině? Budeš hezky šišlat. Rána v jazyku se nehojí a je to volný vchod pro infekce. Narušuješ si chuťové buňky, což je pro život dosti důležité. Budeš jazykem v podvědomí drásat dolní i horní patro a je toho daleko víc. Nakonec jako tvůj kluk bych přemýšlel jak tě políbit, abych si neublížil. Použij to co nosíš na krku a dobře se rozhodni.

ajiiik
hodnocení

0x

Ahojky.. piercing v jazyku mám skoro měsíc.. píchnutí bolelo ale myslela sem že to bude horší.. do týdne mi jazyk splaskl a zahojil.. všechno v pohodě a jsem spokojená.. =) když si to necháš píchnout někde kde víš že to fakt umí tak si myslim že žádné riziko porušení buněk atd ti nehrozí.. =) samozdrejmě že když si s tím budeš hodně hrát tak se ti bude ničit zubní sklovina nu.. =(.. Ae to je asik tak vsechno.. =D.. Měj se.. =)

charlie1366*
hodnocení

0x

nateklý jazyk

pant
hodnocení

0x

Mám už přes 2 roky...rodiče na to přišli až po více jak půl roce...

Propíchnutí nebolelo...splasklo do 2 dní...normální strava už po necelých 2hodinách *smich* šišlání žádné...

Dnes používám BIG kuličky-jak dole,tak navrchu...bez problému...zuby v porádku...chuť atd. také *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]