Nejste přihlášen/a.
zdravim lidi...přemýšlím o piercingu do jazyka a tak mě zajímají vaše názory. Nejlepší od nekoho, kdo to už má
. Jestli existují nějaká rizika...a co když nechci aby to třeba rodiče zjistili? Dík moc předem...
1x
Čau. Odpovím ti otázkou. Jaké pozitivum to přináší krom toho, že se ti něco leskne v pusině? Budeš hezky šišlat. Rána v jazyku se nehojí a je to volný vchod pro infekce. Narušuješ si chuťové buňky, což je pro život dosti důležité. Budeš jazykem v podvědomí drásat dolní i horní patro a je toho daleko víc. Nakonec jako tvůj kluk bych přemýšlel jak tě políbit, abych si neublížil. Použij to co nosíš na krku a dobře se rozhodni.
0x
Ahojky.. piercing v jazyku mám skoro měsíc.. píchnutí bolelo ale myslela sem že to bude horší.. do týdne mi jazyk splaskl a zahojil.. všechno v pohodě a jsem spokojená.. =) když si to necháš píchnout někde kde víš že to fakt umí tak si myslim že žádné riziko porušení buněk atd ti nehrozí.. =) samozdrejmě že když si s tím budeš hodně hrát tak se ti bude ničit zubní sklovina nu.. =(.. Ae to je asik tak vsechno.. =D.. Měj se.. =)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.