Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chtěla sem se zeptat, přemýšlím o piercingu do nosu a mám pár otázek. Jak moc to bolí? a je to hodně náchylné na hnis? A taky kolik to tak může stát. Děkuju moc
Dám příklad: Můj syn přišel v 16, že chce náušnici, začli jsme mu s manželem říkat, ať si dá na jednu stranu klady a na druhou zápory, teda co z toho bude vůbec mít, a že se může zviditelnit jiným, lepším způsobem. Asi za měsíc přišel, že už si to rozmyslel, a že už to nechce, že to má každý blbec, a proto,že to nechce...Tak to bylo i s kouřením, k tomu má dnes hrozný odpor...Dnes je mu 26, vystudoval velmi úspěšně střední i vysokou školu, má lukrativní zaměstnání, přítelkyni a na nějaký piercing, nebo náušnici si ani nevzpomene, prostě se zvïditelnil úplně jinak...takže radím,dobře si to rozmyslete, nebudete stále mladá..
Já jsem zásadně proti piercingu, ale v rámci objektivity musím říct, že když přišla dcera v 15, že chce piercing, postupovali jsme stejně, jenže to mělo opačný výsledek, nic si nerozmyslela, a tak jsme nakonec povolili. Dnes je jí 21 a piercing má stále ráda.
Ale docela mě zarazilo, jak píšete, že s kouřením to bylo stejně - to za Vámi přišel, že chce kouřit, a Vy jste mu řekli, aby si sepsal klady a zápory atd.? To se mi už totiž nechce věřit. Ale jestli to tak opravdu bylo, pak by mě vážně zajímaly podrobnosti
Pro Dušatku-odpovídám.
Jsme s manželem nekuřáci, a jsme rádi, že obě děti také, ale okolo 14 roku přišel syn s tím, že vypadá jako blbec mezi klukama, že je jediný, který nezkusil cigarety...že je hlavně nemá kde vzít, protože doma nejsou...tak jsme si opět sedli, a začli mu vysvětlovat, proč je lepší vůbec nezačínat kouřit, než se to potom odnaučovat...a co z toho bude mít, ničí to zdraví, stojí to peníze, znečišťuje vzduch a ještě každý kuřák smrdí...tak nějak to vyslechl, a po určité době jsme se k tomu zase dostali a přiznal, že už to někde s klukama zkusil, a že mu to nic neříká, no a dnes v 26 letech, když zajde s kamarádama na pivko, tak mu vadí, i jak smrdí, hodí věci na balkon, nebo hned vyprat, prostě se v tom nenašel, za což jsme s mužem velmi rádi. Dcera vždy chodila s klukem co nekouří, ta k tomu má odpor od malička, prostě to doma nikdy neviděli, a myslím, že v tom také je.Manželův otec zemřel na rakovinu plic, protože hodně kouřil, naše děti ho vůbec nepoznali, protože zemřel, když bylo manželovi 11 let, a i proto nikdy nekouřil...To si každý musí v hlavě srovnat sám...
naprosto skvely pristup! komunikace a hlavne zadne zakazovani! informovat dite a pak to nechat na nem! kdy to ti lide pochopi ze tim ze zakazi diteti treba koureni ze se stane presny opak hahahahaa. davam bod! dodam ze u nas to bylo taky tak. rodice mi rekli zapory toho co jsem chtela a nic mi nezakazovali a ja nikdy nemela chut neco si dokazovat , protoze to nebylo nicim zajimave kdyz to bylo povolene
) jeste mi to pripomnelo jak jsem si pred rokem nechala propichnout ret a pritel mi rikal ze se mu to hnusi ale jestli chci tak at si to pichnu ze to je moje rozhodnuti. a tak jsem sla pichla si to a po tydnu uz me to nebavilo a tak jsem to vyndala . jelikoz to bylo jeste cerstve tak to totalne zarostlo a neni nic videt.
Působila jsem v jedné nadnárodní firmě, která se zabývala náborem zaměstnanců pro dobře placené zahraniční firmy a jedna firma sháněla sekretářku a přihlásilo se děvče s naušnicí v nose. Ani bys nevěřila, jak rychle ji odmítli. Jen kvůli té náušnici, samozřejmě, že jí to nikdo neřekl, ale pro ně byla tímhle odepsaná jako nereprezentativní člověk, který by jim dělal ostudu. Druhý manažer ji odmítl, že se mu z toho dělá špatně, když to vidí. Má dcera chodí na konkurzy a má kámošku s tímhle v nose, i když si to vyndá, má tam hnusnou díru, kvůli tomu ji nevzali do konkurzu nikam a řekli jí, že jedině, až budou potřebovat feťáky.
Je to tvoje rozhodnutí a tvůj obličej, ale jak tady kolegyně podotkla, nebudeš věčně mladá a určité věci jsou nevratné. Kromě tohoto to opravdu bolí a pokud se to zanítí, můžeš skončit i se šerednou keloidní jizvou, která nejde moc odstranit ani zbroušením. Je tmavá a opuchlá jako jelito.
dobře to vyjádřili pisatelé přede mnou,jsem přesvědčen o tom, že je to uchylka o ničem.Hezký zbytek dne
Ne,nebolí to .. píchala mi to teta asi tak před měsícem,protože už má s pícháním piercingů zkušenosti. A dohromady mě to tedy stálo 50 Kč .. piercing víc nestojí,mám normální stříbrnou kuličku a nemám s tím problém. Píchnutí samo o sobě není zas tak hrozné,taky jsem se hodně bála,ale nebylo to vůbec tak strašné jak tady někteří lidé straší ,ale je pravda,že každýho bolí něco jiného a někdo má ten nos hold citlivější. Nelituju,že jsem si ho nchala píchnout,ze začátku doporučuju přes noc si ho zalepit náplastí,protože by se mohlo stát,že si ho při spánku strhneš třeba o polštář a to pak je hodně bolestivé,ale na takové vychytávky pak přijdeš sama
Určitě si ho nech píchnout .. ♥
Nejde o to k čemu je dobrý,ale když se někomu líbí proč by ho nemohl mít? Zkrášlit si tím nos a zvednout sebevědomí,je to jen jejich nos je to jako dírka v uchu tu má každá holka,tak proč by nemohla mít některá i v nose a podobně
Jako zkrášlení mi to zrovna nepřipadá, mít kuličku v nose - to spíš vypadá, jako když tam má dotyčná - s prominutím - beďara...
to je fakt to jsem si jednu dobu myslela o jedne slecne ktera mela krouzek skrz nosni prepazku nebo jak to nazvat , neco jako to maji byci a ja si furt myslela ze ji vysi nudle z nosu hahahah a jina slecna na stredni skole zase mela obrovskou zabu na nose a ja si zase myslela ze ma nejakou bradavici. az pozdeji kdyz jsem se s ni jednou bavila jsem zjistila ze to je piercing
strašně jsem jí chtěl ale když jsem si jí nechal píchnout tak to začalo, nos pořád zhnisaný i když jsem pořád měnil náušnice a desinfikoval.To trvalo skoro rok a pak jsem jí vyndal.Je to už osm let dira na nose je pořád ...)
každá bolest je potrava pro ovládající entity ve 4dimenzi,které podněcují všechny války a ovlivnují myšlení lidí,kteří tomu podlehnou. Je to pro ně,jako vepřovka pro nás. PROTO ty ohavnosti,jako grafitti,piercing,box,fotbal, každá rvačka,válka,fanouškové Baníku,to je pro ně žrádlo. Proto mír a krása pro duši a přírodu,piercing nikdy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.