Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci najít bratra

Od: mariamacakova odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,nevím jak bych měla najít svou rodinu,která žije v Bulharsku.Já sama jsem se tam narodila.Narodil se tam i můj starší bratr.Ten tam zůstal žít s otcem,se mnou se matka v r.1968 přestěhovala do Čech.Bratr se jmenuje:Theodor Jordanov Malčev,nar. v září 1965 nebo 1964.Narodili jsme se v Sofii.Otec se jmenuje Jordan Todorov Malčev .Vím,že část rodiny by měla žít v obci Kaspičany.Já jsem ročník 1967.Velmi mi má rodina chybí a toužím ji nalézt.Pokud mi dokážete pomoci,budu štastná.Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

zkuste facebook...Malčevů je tam spousta, zkuste jim napsat anglicky...neboť bulharsky asi neumíte

mariamacakova
hodnocení

fb jsem zkoušela

mariamacakova
hodnocení

psala jsem i na bulharské velvyslanectví v Praze,žádná odpověď.

mariamacakova
hodnocení

zkoušela jsem i psát starostovi kaspičan,žádná odpoveď,Do pošty pro tebe jsem volala,čekám zda se ozvou.Děkuji všem za zájem o můj problém.

tomas11*
hodnocení

2x

A co pošta pro tebe? Třeba by se jim to zamlouvalo.

hodnocení

0x
V Bulharsku neexistují obecní úřady? Matriky? Ještě tam nemají internet?
Co kdybyste zkusila oslovit mailem třeba matriku v Sofii? Někde začít musíte.

hodnocení

0x

a co nenáviděný fejfbůček nášel jsem tam spoustu kamarádu co jsem dlouho neviděl

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste kontaktovat se žádostí o dohledání osob přímo Velvyslanectví Bulharska v Praze. Zdravím!

mzv.cz/...

mariamacakova
hodnocení

tak jsem zkusila znovu napsat na velvyslanectví a budu čekat,děkuji

hodnocení

0x

na netu jsou telefonní seznamy...zkuste najít, ale bude to bulharsky

Pro soukromého detektiva žádný problém...najde Vám bratra rychle, ale bohužel velmi draze

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]