Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřeboval bych poradit.Mám již 8 měsíců neschopenku kvůli úrazu , při vypisování neschopenky mi tam doktor napsal nejdříve trvalou adresu ( obecní úřad ). Všimnul jsem si toho až doma , tak jsem při další kontrole u lékaře řekl , že tam se nezdruji , že bydlím v pronájmu na adrese jiné. Novou adresu tam tedy připsal vedle té trvalé a trvalou přeškrtl , napsal oprava a dal razítko. Myslel jsem si , že je vše v pořádku až do dneška. Dnes , když jsem si šel pro lístek na peníze tak mi lékař říkal , že mu volali z OSSZ , že mě nezastihli při kontrole , na to jsem řekl , že je to nesymsl , že jsem doma pořád a důkladně dodržuji vycházky a ani ve schránce nic nebylo. Poté jsem se dozvěděl , že kontrola byla pronedena na adrese TRVALÉHO POBYTU tedy obecním úřadě , nikoli tam kde se nyní zdržuji. Když jsem volal na OSSZ tak říkali , že tam mají tuto , že lékař neoznámil změnu adresy.
Teď nevím , co mám dělat , lékař řekl , že to pošlou na OSSZ s omluvou , že zapomněli změnit adresu a tak jí zpětně mění.Měli jste někdo někdy něco podobného , jak to probíhá? Já jsem nevíný , já jsem vše splnil , ale bojím se že to bude trvat, než všechno vyřídí a já budu bez peněz.
Na lístcích na peníze , co jsem zasílal byla vždy správná adresy , tedy kde se zdržuji.
Dnes už mají na OSSZ zavřeno , pouze jsem mluvil s kontolorem , co dělá kontroly a prý se na to podívá. Když tam v pondělí zanesu svojí neschopenku , kde mám vše opravené , samozřejmě o vycházkách , myslíte že jim to bude stačit a nebudou blokovat případně peníze pro výplatu?
Mock díky za rady , mám z toho akorát zkažený víkend.
Osobně si myslím, že kontrolor nebude dělat problémy ani vám ani vašemu lékaři a kontrolu udělají jindy a na správné adrese.
kontrola byla pronedena na adrese TRVALÉHO POBYTU tedy obecním úřadě -
.nějak tomu nerozumím , to s imyslí kontrolor že tam ležíte v posteli?
Mohl by mi to někdo objasnit?
pro diesel -
tak pochopím bordel v datumech , a pod. ale aby si kontrolor myslel že bude doma na obecním úřadě to už je trochu moc , takovej dement rto snad nemůže být , to mi fakt hlava nebere.
Tomáši a proč ne? Kolega již 14 dní po uschopnění dostal lístek od kontroly že jej nezastihli doma!Bývalý kamarád (ještě v osmdesátých) nevím jak a co se přesně stalo-strčil ruku do lisu,na noční krátce před padla a kolem osmé ranní,kdy ještě ležel na operačním sále, u jeho rodičů zvonil kontrolor,přičemž to nikdo nevěděl-adozvěděli se ,že se něco děje až od kontrolora!
Bude to v pohodě, ty hlasíš adresu kde marodiš doktorovi a ne socialce. Pakliže máš u doktora změnu adresy uvedenou, tak se to vysvětlí. Já jsem taky na neschopence, měl jsem hospitalizaci, doktorovi jsem to nahlásil, a měl jsem konrolu ještě dřív než to přišlo z nemocnice a doma jsem nebyl. Zavolal jsem tam, že jsem v nemocnici a doktorovi jsem to hlásil, a vůbec nic se nestalo.
Zdravím,chtěla jsem se zeptat,jak Vám to dopadlo,ted budu řešit něco podobného.Moje doktorka měla dovolenou a záskok za ni mi napsal do neschopenky špatné číslo domu místo 197 jen 97 a já si toho nevšimla,samozřejmně jsem měla kontrolu z práce.Dnes už doktorka v ordinaci není,zítra tam budu volat.Děkuji Líba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.