Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antidepresiva

Od: nokia321* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.

Chtěl bych se zeptat někoho zda nemá zkušenosti s náběhem AD - přímo lék TRITTICO Ac150 a long300.

Po rozovodu jsem se dostal do potíží, kdy jsem začal mít nervozitu a příznaky jaké má sociální fobie. Náznaky sociální fobie jsem zažíval od puberty, ale nikdy mi to nepřišlo na doktora.

Léky jím měsíc a půl a efekt je zatím nulový. Každý den není stejný - připadám si jako Jáchyme hoď ho do stroje, akorát, že nevím do čeho se probudím a jak bude den probíhat.

Děkuji všem.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hawara*
hodnocení

0x

TRITTICO Ac150 naběhne do 30 minut. Stačí na noc 1/3 - 2/3. Pokud u vás nefunguje, konzultujte to s lékařem. Existují i jiné léky.

hodnocení

0x

Já na léky při lehkých problémech nevěřím, akorát si ničíte játra, člověk se ze všeho musí dostat sám, jít mezi lidi, n nepropadat smutku, jde to pomalu, ale všechno jednou přejde, na noc si dát čokoládu. A výborné je mít doma zvíře.

eulalie*
hodnocení

0x

Podle mě byste toto měl konzultovat se svým lékařem. Klidně i po telefonu by měl být k dispozici - tedy v pracovní době samozřejmě. Možná, že vám tento lék nesedl a potřeboval byste jiný. Nebo byste potřeboval upravit dávkování, což bez rozhodnutí lékaře samozřejmě nemůžete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]