Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, narazil jsem na jeden zajímavý článek, kde paní z Anglie onemocněla rakovinou prsu. Pak přestala jíst mléčné výrobky a nádory zcela zmizely. Dám sem odkaz na ten článek, je to velice zajímavé a poučné čtení. Prosím o názor, ale až po přečtení článku, jinak to nemá smysl. Děkuji
Podle mě se nejedná o souvislost s mléčnými výrobky (ikdyž víme že nějak extra zdravé nejsou) ale v tom, že psychika funguje až neuvěřitelně. Pokud člověk pevně věří že mu něco pomůže, tak mu to pomůže. Víra vyléčí vše. Tomu věřím já. Spousta lidí se uzdravilo protože věřilo někdy až v naprosté nesmysly a ejhle...pomohlo.
Budu hodně přemýšlet co je pro a co je proti tvrzení v článku. Prozatím mohu říci, že můj problém byl v DNA. Maminka ji měla, babička ji měla, já jsem ji měla. Bylo to v genu, který neumím pojmenovat, ale který doktoři na genetice našli a pojmenuvali..
V té době jsem, vlastně podle vzoru otce, neuznávala ani mlíko, ani sýry a raději jsem na chleba měla sádlo. Mléko a mléčné výrobky se u nás nekonaly. Pak, v mé rodině, odrostlejší děti dostávaly občas smetanu, ale jinak jsme mléčné výrobky nemívali. Mléko a sýry jsem objevila až snad v posledních 5ti letech. A to už bylo po všem. Alespoň tomu věřím.
Jenže, mlíko ne, maso příliš také ne, zelenina vyhnaná a ošetřená chemií?
Při prvním čtení jsem se pozastavila nad tím, jak paní píše, že si protrpěla ztrátu prsu a pak, uprostřed a na konci říká, že se nádorky vytratily, vstřebaly nebo co. Kruci fix a já zase na chvíli uvěřila a teď si příjdu jako idiot! Uvěřila jsem, že někdo našel způsob jak na vetřelce, kterým rakovina bezesporu je. Rozhodila jsem si rovnováhu v sobě, protože při tom přemýšlení se mi vrátily všechny ty ženy, se kterými jsem se, za dobu léčení, setkala a strávila nějaký čas. Jejich osudy, jejich bolestivá nemoc, bezmoc, strach. Už nikdy nebudu tyhle krávoviny číst a ne tak přemýšlet o nich!
Osobně na všelijaká ta tvrzení o tom, co je zdravé a není zdravé neskáču. Jen co si tak vzpomenu za svoji existenci na světě, tak už bylo střídavě zdravé/nezdravé
- vejce (už asi 3x se to změnilo)
- mléko (tuším že 2x)
- maso (taky 2x)
- káva (ta už snad dokonce 4x)
- knedlíky (3x)
- bílé pečivo (taky asi 3x)
- zelenina (kdysi zdravá, pak že má dusičnany, takže nezdravá, pak zase zdravá a nejvíc sem se bavil, když se propagovalo, že nejméně dusčnanů je v pomalu rostoucí zelenině venku a že nejzdravější je zelenina doma vypěstovaná, takže všichni začali stavět skleníky a foliáky, kde to rostlo rychle, takže pro dusičnany ráj)
Co už tady bylo všelijakých "vychcánků" a propagátorů "zdravé výživy" za nekřesťanské ceny - jen si vzpomeňte na Herbalife a pod. Všechno jen taháky na peníze z lidí.
Pokud by mělo platit, že tzv. zdravá strava dělá zdraví, tak už bych tady dávno nesměl být při své životosprávě - houskové knedlíky, guláše, uzeniny, majonézy, pařížský a podobné saláty, konzervy, bůček, špek, káva a to vše v množství ne malém a ne jednou za měsíc a naopak nejím třeba zeleninu, ovoce (to tak jednou a rok a ještě omylem). Je fakt, že téměř nepiju žádný alkohol (max tak 3 piva za rok a do 0,7l vína za rok), ale zase už skoro 40 let kouřím krabičku denně. A světe div se - 183cm/72kg, žádný cholesterol, žádné problémy (jen už nemám žlučník, protože kameny), tlak OK, když sem byl na rengenu plic a pak sem se ptal doktorky, jak moc mám černý plíce, tak na mne koukala jako na blázna, když se řekl, že kouřím, protože na plicích nic nebylo. Před 2 měsíci na preventivní prohlídce u obvoďačky - žádný problém, nic mimo normu, prý dokonce tlak výborný (což se sám divím při mých 12 - 15 0,3l hrnkách kafe denně).
Takže ať mi někdo něco vypravuje o zdravé výživě a jejím vlivu na zdraví
Ronyx, s tím kouřením - to je dáno i geneticky. Někdo může kouřit jako vy a nic mu to neudělá. Jiný kouří jako vy a už tu není...
JJ máte pravdu v něčem. AKorát to kouření můj známý kouřil asi dvě krabky denně. Kdysi byl u doktorky na rentgenu plic a dobrý nic tam neměl, plíce jak dítě. To mu bylo tuším 60. No a v 65 mu našli na plicích nádor, protože neustále kašlal. No už od Vánoc mu chodím vzávat hold na hřbitov.
Já netvrdím, že se to nemůže projevit třeba časem. Holt já si ničím zdraví kouřením, někdo alkoholem, někdo sportem. Co je docela paradox, že mám mezi vyznavači různých neextrémních sportů (cyklistika, hokej, tenis, házená atd.) dost známých a většina má sice větší kondičku než já, ale taky si každou chvíli na něco stěžují - bolest kloubů, natažené svaly, záda, někdo už i umělé klouby (v 50!) Tak nevím, co je lepší...
Je to podfuk. Celé jsem si to přečetla. Ta slečna Martinka totiž nepřeložila všechno. Ta paní co se vydává za vědkyni, je úplně obyčejná "prodavačka" svých pofidérních produktů, značka "Plant programme", které by měly léčit rakovinu. Já jsem si to totiž rozklikla celé a přečetla si o co jde. To kecání je dlouhé, ale dala jsem tomu čas, protože jste si to tak přál. Kdybych já si založila blog a tam napsala že jsem vědkyně a že se opírám o výzkumy doktora z Harvardské university jménem Alexander Woltr, tak byste tomu také uvěřil. Je to tak jednoduché jak je snadné oklamat spoustu lidí. A tohle je přímo kriminální počin, protože ta ženská útočí na těžce nemocné lidi za účelem vlastního obohacení. Je nemorální a ta co to přeložila by se měla stydět, protože přeložila pouze jednu část, která se jí zřejmě hodila z nějakého důvodu do "krámu".
Nic Vám nebrání si to přečíst celé, tak jak jsem to udělala já. Ale zbytek je v angličtině.
Suzymon, já nezastávám ani jeden názor. Netvrdím, že to je pravda a ani neříkám, že to pravda není. Mě zajímá názor lidí na tuto tématiku. Jestli tam nějaká ženská prodává nějaké své výrobky je mi jedno, mě šlo hlavně o to, zda nekonzumace mléčných výrobků, dokáže zbrzdit nebo působit proti rakovinotvornému bujení.
Víte, je třeba zajímavé, že jsou země, kde rakovina je v mnohem menším měřítku než u nás Evropanů, někde zase nejsou infarkty a hledám nějaký společný jmenovatel, který by za tím mohl být.
Hledáš společný jmenovatel i pro infarkty? Ale ten už je přece objeven! (lze nalézt na internetu):
Je posilou ducha konečně vědět, že skutečnost přece jen odporuje všem lékařským výzkumům.
1. Japonci jedí velice málo tuku a trpí méně infarkty, než Britové nebo Američané.
2. Mexičané jedí hodně tuku a také trpí méně infarkty, než Britové nebo Američané.
3. Japonci pijí velice málo červeného vína a trpí méně infarkty, než Britové nebo Američané.
4. Italové pijí nadměrná množství červeného vína a také trpí méně infarkty, než Britové nebo Američané.
5. Němci pijí hodně piva a jedí spoustu klobás a tuku a trpí méně infarkty, než Britové nebo Američané.
ZÁVĚR: Jezte a pijte co chcete. Je jasné, že to, co ve skutečnosti zabíjí, je angličtina.
Samuraji, tak to ano. K tomu bych mohla jenom říci, že by se opravdu neměly konzumovat tavené sýry, ale ty tvrdé. je to jiný způsob zpracování. Mléko samozřejmě nepiji už mnoho let. Občas si ho přidám do kávy. Jogurty si dělám domácí, protože je tam ta "jogurtová kultura", prospěšná střevům. Ono je to asi tak, že bychom měli být umírnění a měli mít stravu pestrou a vyváženou ve všech směrech. Ale nevěřím a určitě to není možné, že rakovina prsu, nebo jiná rakovina se dá vyléčit tím, že se přestanou konzumovat mléčné výrobky. To by pak bylo přece tak jednoduché. Je smutné, že tak těžkých nemocí využívají všelijací šarlatáni za účelem oblbnout zoufalé lidi a obohacovat se na jejich důvěřivosti, která je podmíněna utrpením.
A máte pravdu v tom, že třeba tam, kde je pravidelně konzumován olivový olej a olivy, mají lidé zdravější srdce a cévy. neumírají tak často na infarkty. Ti "číňani" mají velice pestrou stravu, jedí mořské plody, ryby, mořské řasy, a jiné produkty, které se Čechům protiví. Já je kupuji a jím, protože jsem si na to zvykla v cizině. Tady prostě vévodí knedlo-vepřo-zélo. uzeniny a všelijaké majonézové saláty na všechny způsoby. Vidím co prodávají u pultu v "lahůdkách", když si jdu koupit maso a kolik lidí tam stojí a co si objednávají. A také vidím jak vypadají...
Mořské řasy taky občas konzumuji. Miluju ty, které se nemusejí vařit ve vodě, ale jsou poživatelné ihned z pytlíku. Jsou sice dražší, ale vynikající.
Naprosto souhlasím, že Česká strava je příšerná. Sice taky mám rád třeba pečenou husu, knedlík a zelí, ale že bych to jedl furt to ne. Dřív jsem jedl taky všechna ta těžká jídla (saláty, majonézy apod.) dnes už si dávám pozor a snažím se jíst lehce a alespoň mě prozatím přestala pálit žáha, kterou jsem předtím trpěl denně. Další hroznou věcí je to, co nám sem dováží za potraviny do supermarketů. Prostě odpad a zase odpad...oni to ti blbečci spasou, hlavně, že je to za hubičku. Ještě že se neustále rozšiřují farmářské trhy a je spousta obchodů, kde jsou i kvalitní potraviny.
No tak především od jara do podzimu kvalitní zelenina například a ne ty přehnojené, chemické sračky, co se dováží ze Španělska apod.
Já ty řasy také nevařím. Také je nechám nabobtnat v teplé vodě a pak nakrájím a přidám do téměř hotového jídla. přidávám do polévek, do rýže, do kuřecí směsi a tak dál. Rovněž si kupuji ty houby Shiitake v sušeném stavu. Namočím a mám stále v lednici připravené k použití. Je toho hodně co jím, mám ráda a nad čím Češi ohrnují nosy.
A bez zeleniny bych se vůbec neobešla. Naštěstí mám zahrádku, takže si většinu zeleniny vypěstuji sama. Miluji zelené fazolky, červenou řepu, kedlubny, dýně... Na zimu sklidím, uložím, nebo zmrazím a mám na celou zimu vystaráno.
Tak na léčbu rakoviny kolují po internetu zaručené léčby, některé i z hlavy lékařů, kdy každý má úžasné výsledky v léčbě, kdy dokáže vyrvat člověka v terminálním stádiu rakoviny hrobníkovi z lopaty. Jedna z nich je snižování hladiny homocysteinu od českého lékaře MUDr. Karla Erbena užíváním koňských dávek vitamínu B6, B12 a kys. listové. Další je užívání omega 3 mastných kyselin ve formě lněného oleje rozmixovaného s tvarohem nebo sýrem cotage od Dr. Johanny Budwigové, prý 7x nominovanou na Nobelovu cenu. A další je užívání skořice a medu. Určitě jich je mnoho a mnoho. Já vlastně vůbec nechápu, jak při tak zaručených metodách, navíc dostupných a levných, může vůbec někdo onemocnět rakovinou natož na ní zemřít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.