Nejste přihlášen/a.
Cizinec? Nechci to rict hnusne, ale laska na prvni zasun? Kazdopadne vyjimky jsou, kamoska uz je s jednim amikem 5 let. Vsechny ostatni vztahy z meho okruhu znamych skoncily nastehovanim cizince/-ky, ukojeni vsech potreb, a po 1-2 mesicich vyhazov/odchod Kdyz jsem byl venku, taky jsem se rad "druzil" s domorodci
Zdravím. Niki, jen klid. Pokud se neozve a již se neuvidíte, hormony se uklidní, sejde z očí, sejde z mysli...Anebo to nenechte odeznít a chopte se iniciativy Vy sama. Jen Vy víte, co cítíte a jestliže je pro Vás lepší čekat, nebo jednat...Udělejte pro sebe to nejlepší, abyste nechodila, jako tělo bez duše...Nic lepšího neporadím, ale moc Vám držím palce. Láska na první ohled existuje. Zasáhla určitě spoustu lidí alespoň jednou za život...
PS: Vůbec nejste šílená. Prostě jste někoho potkala, padl Vám do oka, bylo Vám s ním prima, zamilovala jste se..Otázka je, jak s tím nyní naložíte...
A co vám brání být tou první kdo se ozve?
Co takhle: Ahoj ten večer byl super. Nešel bys na kafe?
Napadlo tě vůbec, že on může být taky v té samé situaci jako jsi ty? Každej není pořádnej chlap. Je tu plno slabochů, co čekají až jim ozvou holky. Bohužel i to se stává. Nadruhou stranu je taky možné, že si našel už jinou a rozhodl se pro ni. Těžko říct. Napiš mu a pokud se ti ozve, tak uvidíš jak se ti prudce změní nálada k lepšímu. Hodně štěstí.
Bla bla bla.. je to jasný ten chlap/kluk si vzal co v tu chvíli chtěl a pak si to rozmyslel víc nepotřebuje.. takže vám za to nestojí zřejmě tohle dělá na počkání. Asi jste se s ním neměla hned líbat..
doplněno 26.11.12 00:30:Byla jste pro něj ve správnou chvíli na správném místě..jen uspokojení choutek.
doplněno 26.11.12 01:37:Jo takhle tak beru zpět já četl že jste mu napsala jsem myslel...tak asi nechce napsat hned což ho zase šlechtí. Tak uvidíte a pak napište jak to dopadlo.
Ano láska na první pohled existuje! Jsme takhle spolu už 17 let! Jestli se tlýpek neozval, tak to může znamenat, že nemá zájem, či skutečně čeká, zda-li ho máte vy. Třeba se nechce ztrapňovat ... třeba je to jinak... ozvěte se mu a dejte si spicha na kafe v nějaký cukrárně... povídejte si a uvidíte, nelze radit nic jiného, leda bych byl zkušený věštec a měl doma křištálvou kouli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.