Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám otce

Od: zanetaz odpovědí: 10 změna:

Jmenuje se Oldřich Jarčok rok narození 53nebo 54 nejsem si jista posledni adresa co vim Frýdek Místek čsad víc nevím chtěla bych ho jednou vidět prosím děkuji za rychlou odpověd :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
zanetaz
hodnocení

rodne jméno mel nějake polske peczonka nevim jak se to pise ale dekuji za prvni odpoved;)

hodnocení

0x

Když nepomůže FB, zkuste Poštu pro tebe. Pravděpodobnost, že ho zná někdo na tomto serveru, je mizivá.

zanetaz
hodnocení

A jak se tam dostanu a co mám napsat díky

ceskatelevize.cz/... - napište přesně totéž, co sem, na email postaprotebe@ceskatelevize.cz - akorát že oni na rozdíl od nás s tím budou schopni něco udělat. Budete asi muset pár měsíců počkat, teď mají předtočené díly, ale mezitím ho určitě najdou.

danys*
hodnocení

0x
Docela neobvykle prijmeni. Zkuste 1188 třeba zjistíte tel.číslo.
doplněno 19.01.16 10:23: Aha,v tom případě zkusit matriku jak píše kolega..
zanetaz
hodnocení

to jsem zkoušela na takove jmen telefon neni:(

figurek*
hodnocení

0x

zkuste se mrknout na odkaz, na server kdejsme. Třeba vám aspoň trochu pomůže. Vidím že ve FM jsou jen tři. Tady by vám mohli pomoci pošťáci.

kdejsme.cz/...

repkin*
hodnocení

0x
Nemate jmeno sveho otce zapsane v rodnem liste? Pripadne nemaji ho zapsane na matrice? Tam se potom dotazovat na jeho trvaly pobyt.

janajarcokova
hodnocení

0x
Jste si jistá křestním jménem?Jmenuji se Jarčoková Jana a pocházím z Frýdku-Místku...Naše příjmení je celkem neobvyklé,proto se ptám...Pokud máte bližší info,zkuste mi napsat,třeba vám mohi pomoci...Email: Jarcokova.Jana@seznam.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]