Všechny moc zdravím, mám dotaz ohledně zaslání balíčku do Norska - poslat jej doporučeně nebo obyčejně? Nejde mi teď o cenu, jedná se mi o to, že před časem jsem tam posílala pohled a slečna za přepážkou mi tvrdila, že když ho pošlu doporučeně a adresáta pošťačka nezastihne doma, automaticky se pohled vrací do Česka. Teď jsem se ptala na dvou poštách jak je to s balíčky do Norska a nikdo na poště nevěděl, tak mě zajímá zda má někdo zkušenost s posíláním, nerada bych aby se mi balíček vrátil zpátky.. Předem moc děkuji za odpověďi, Lucka
Děkuji, ale mně se slečna za přepážkou ptala zda to chci obyčejně či doporučeně, tak uvidíme, no.. Každopádně doufám, že když balíček pošlu doporučeně, že dorazí v pořádku a nevrátí se mi..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.