Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Balíček do Norska - doporučeně nebo obyčejně?

Od: luckamikul odpovědí: 4 změna:
Všechny moc zdravím,
mám dotaz ohledně zaslání balíčku do Norska - poslat jej doporučeně nebo obyčejně? Nejde mi teď o cenu, jedná se mi o to, že před časem jsem tam posílala pohled a slečna za přepážkou mi tvrdila, že když ho pošlu doporučeně a adresáta pošťačka nezastihne doma, automaticky se pohled vrací do Česka. Teď jsem se ptala na dvou poštách jak je to s balíčky do Norska a nikdo na poště nevěděl, tak mě zajímá zda má někdo zkušenost s posíláním, nerada bych aby se mi balíček vrátil zpátky..
Předem moc děkuji za odpověďi, Lucka

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

2x

Rozhodně je lepší doporučeně, kdyby něco, můžete reklamovat...

k2
hodnocení

2x

Doporuceny i obycejny balik lze poslat POUZE v ramci CR, do zahranici nelze.
ceskaposta.cz/...

luckamikul
hodnocení

Jen kdyby to někoho zajímalo, stačilo vypsat podací lístek jako u nás v ČR a poslat, doporučený balíček přesně za týden dorazil. :)

luckamikul
hodnocení

Děkuji, ale mně se slečna za přepážkou ptala zda to chci obyčejně či doporučeně, tak uvidíme, no.. Každopádně doufám, že když balíček pošlu doporučeně, že dorazí v pořádku a nevrátí se mi..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]