Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpráva pro autobusovou firmu...kde?

Od: jurda1 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den dnes mi jeden řidič linkového autobusu v obci Chomutice způsobil nepřiměřenou jizdou ulomení zpětného zrcátka...a...nejprve zastavil...a když viděl že jdu k němu naskočil do autobusu...a ujel...

Chtěl bych ho nahlásit jeho zaměstnavateli..ale nevím...komu poslat email...firma je to asi ...OREDO...díky za pomoc :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A proč jsi ujetí od nehody hned nehlásil policii? A chceš tvrdit, že s lidmi ujížděl, jak v akčním filmu?
jurda1
hodnocení

No, já nevím zdali měl cestující...je možné že zrovna neměl..i to se stává...je to mezi vesnicemi...

Proč jsem to nehlásil policii? ...Neměl jsem moc času...a to zrcátko jsem si naštěstí už opravil...

Chtěl bych spíše tomu řidiči...dát za vyučenou u zaměstnavatele... viděl mě...jdu k němu 30 metrů...a ujede...

měl jsem kárku..a nemohl jsem zacouvat zpět..ani se nikde otočit... a než by ho měl honit...kašlu...chci to prostě jen onámit...ať si nemyslí..že tohle může dělat pokaždý.. jel vyloženě na mé straně...a ani se neuhnul, když viděl ..prostě si asi říkal...mám autobus.. a ty se hoď ke krajnici...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Asi? Asi by bylo vhodnější se na zastávce podívat, kdo linku provozuje. OREDO je integrátor regionální dopravy, autobusy provozuje ARRIVA. Ovšem nevím, čeho chceš dodatečně docílit.

fik
hodnocení

0x
Však sis napsal jeho spz , datum a čas + místo ne?
Jak zminily nahoře měl si zavolat policii ujeti od nehody

hodnocení

0x
Ona policie to totiž už řešit nebude, ani nemůže. Odjel jsi z místa nehody a bude na to pohlížet, že jsi si to mohl způsobit kdekoliv jinde.
martinaa*

Expertýza laku?

doplněno 26.01.16 22:00:

Netuším, co dělá kriminálka Miami, ale kamarádovi nabořil auto jakýsi hňup a ujel. Protože měl škodu i pachatel, auto se během tří dnů našlo a proběhla expertýza laku. Asi jen tak ze srandy ji kluci nedělali.

k2

Nehodovka neni Kriminalka Miami.

intinvestment*
hodnocení

0x

Najít si kdo linku provozuje na www.idos.cz,pkud to chcete dotahnout do konce,tak i takto zpetne muzete vec oznamit policii,i kdyz ta asi moc neudela

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]