Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, vždycky při jízdě v autoškole mám trému stresy a kvůli tomu se nemůžu vůbec soustředit nato, vyskoušel jsem ty tablety guajacuran a řekl bych že to fakt pomáha, jsem klidnější a víc se jakoby soustředim, když jsem si vzal tabletu před jízdou a potom jsem měl jízdy odjezdil jsem to na 1 chtěl bych se ale zeptat jestli nejsou nebezpečný nebo tak, tabletu si beru jen když mám jízdy nebo až budu mít zkoušky .
To abys ty tablety ďobal pořád...při prvním sexu,před zkoškama,na pohovoru v zaměstnání,první dny v práci...Nebude lepší se zhluboka nadechnout a jít do toho po hlavě?Mám papíry půl roku a stres byl,ale pak jsem si řekla,že jezdí tolik blbců po cestách a udělali to,tak proč né já.Vzpoměla jsem si na kolegyně,tchýni,švagrovou...jaké to jsou hloupé slepice a daly to(a myslí si že jsou za volantem fakt dobré)tak já to dám třeba i na kamion
Tak hlavu vzhuru,příjemě se naladit po ránu hudbou,broukat si hurá do toho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.