Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Je mi 30 a začal jsem mít problémy s erekcí. Do této doby jsem měl vždy vše v poho a bezproblémů, až nyní. Trvá to již asi 3 měsíce.
Někdy nemám s partnerou erekci vůbec ( ani při vzájemném dráždění ), někdy mám - ale jen takovou ,,malou" ( nevím, jak to popsat - úd je takový spíše měkký... )
Žádné zdravotní problémy na sobě nepozoruji, tlak si pravidelně měřím a také v poho.
Jak mám tento problém řešit?
Děkuji.
To se tady řeší dost často. Ale ještě jsem neslyšel zaznít názor, že to taky může být protějškem. Prostě si myslím, že erekce je výraz vzrušení, a když se není čím vzrušovat, tak nenastane. Takže pánové můžeme Vám zvednout sebevědomí. Nezáleží to ani tak na Vás. A nebo jo, záleží na tom, kdo si dokáže najít pro sebe přitažlivou partnerku.
Buď v klidu. Je mi ani ne 30 a už se mi to stalo taky párkrát. Hraje v tom více faktorů jako stres, strava a taky tapartnerka. Pokud je to furt dokola a ona ani nehekne,tak se není čemu divit, že se není nad čím vzrušovat. Dej si měsíc půst a pak na to vlítnite. To by už mělo fungovat samovolně.
Ano, pravděpodobně to budete mít ze stresu. Mě je 31 a poruchu erekce jsem snad nikdy neměl a to jsem měl čas od času také nějaký stres. Ale rozvod jsem neřešil jako vy, to je fakt. Pokud je to partnerkou, tak si při sexu představujte nějakou jinou ženskou. Jeden sexuolog také radil (už nevím, kde to bylo napsané), že pokud muže již žena, manželka tolik nepřitahuje, ale nechce ukončovat vztah nebo si hledat milenku, tak ať si zkusí představit při sexu s ní, že místo něj s ní souloží cizí muž. Prý to některé muže děsně rajcuje a přestanou trpět poruchami erekce. Ono to bylo více rozepsané, ale jen v kostce píšu, co si matně pamatuji. Tak hodně štěstí a pevnou erekci.
S pozdravem Mudr. Radim (samurraj) Uzel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.