Nejste přihlášen/a.
cau hejky chtel bych se zeptat co je lepší chodit do hudebky na kytaru a za 3 roky přejit na el.kytaru nebo se naucit doma na el.kytaru. zaklady snam mam vychozenych 8 let na harmoniku a tedka su 3 ročník na saxofonu? díky
Pokud nechceš chodit do hudebky, tak si někoho najdi k sobě. Ten někdo by mohl něco znát a do začátku ukázal alespoň to nejzákladnější. Naladit kytaru, základy prstokladu, rytmus. Je potřeba se vyvarovat špatných návyků. Spousta hráčů se snaží akordy zjednodušovat a odrbávat, nebo na tři akordy zahraju všechno atd. Důležitá je taky volba kytary. Je zapotřebí abys měl i kytaru akustickou, pro tebe nejlépe nějaké Jumbo s kulatým krkem. Jako muzikant víš, jak je dobý kvalitní začátek výuky. Pokud nebudeš vědět tak písni.
cau tak jako ja mam kamose co bydli ve stejne obci a ten mi řikal taky jak chcu ae pokud se to budu pri ucit doma tak mi to ukaže a pomuže on prave chodil do hudebky a řikal že je to zbytečny že ho tam nic nenaučili a že když cu hrát PUNK tak se mam učit doma co si o tom mysliš?
Já se věnuju kytaře skoro 40 let a vím, že to chce pilovat a makat. Hraju od klasiky až po hard, jenom ten folk není moje krevní skupina i když mě to mrzí. Kotlíkařinu moc nehraju. Máš výhodu že víš jak to v hudebkách chodí. Hodně poslouchej a piluj. Doporučuji ale napřed zvládnout základy a to třeba i na folku nebo na taneční hudbě, nebo popíku. Až zvládneš techniku, tak se ubírej svým směrem, Punku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.