Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
blíží se moje 17. narozky (za dva měsíce) a já už pomalu přemýšlím, jakým způsobem vymyslet oslavu/párty. Vzhledem k tomu, že nemusím moc takové ty párty, kde se všichni ožerou, kalí se až do noci tak mě napadlo sezvat nejbližší přátele (někteří se mezi sebou třeba ani neznají) a jít si sednout někam do kavárny/hospody/baru/restaurace, tam posedět, pobavit se, najíst se a tak.
Co si o tom myslíte, bude to v dnešní době "in" a ne propadák?
Další věc je to pozvání, nechtěl bych, aby to pozvání vyznělo že je všechny zvu :D
Přeci jen, bylo by to 5-8 lidí a platit každému pití nebo jídlo ... To prostě nejde. Předpokládám, že každýmu to docvakne, ale docvaklo by to i vám? Přeci jen.. v mém věku :D
Co si o tom myslíte?
Dobrý den, není to dobrý nápad. Ovšem, zase by to bylo bez alkoholu, který by Vám prodat ještě neměli. Pokud jde o to "docvaknutí", tak je to pozvání, takže za všechny platíte Vy. Zeptejte se rodičů, co je (byl) mejdan a zkuste si to. Zdravím!
doplněno 25.01.16 18:41:plavest - protože nebyl internet a jednalo se částečně s rozumem a částečně pudově .
Ahoj, osobně si myslím, že v 17 zvát kamarády na jídlo a pití a dělat granda je trochu zbytečný
Pozvi je na kofolu, k tomu brambůrky, oříšky nebo něco jiného k zakousnutí, večeře vážně není třeba. Pokecat a poavit se můžete v jakékoli kavárně nebo baru. Alkohol vám nikde nenalejou, takže "kalí se až do noci" nečekej .
Nebo je pozvi k sobě domů, udělej chlebíčky, nachystej nealko pití a pusťte si nějaký dobrý film.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.