Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Novinky Česko jako na dlani, nové mapy.cz

Od: buss odpovědí: 17 změna:

Měli by napsat, že jsou to mapy nyní zveřejněné, ale stav z roku 2013, u mne z léta, fotky nelžou. Gugl je tam má už snad více než přes rok. Co vy na to, jaké máte změny?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hawara*
hodnocení

2x

Je to vynikající počin od mapy.cz. Když jsem zadal svou adresu, hned jsem viděl svůj dům z ulice -> přes přístřešek pro dřevo je možné se dostat k oknu do ložnice. Po překonání půlmetrové zídky jsi v zahradě a přes terasu se dostaneš ke dveřím do obýváku. Garážové stání je taky zobrazeno i s možnostmi...

Ptačí pohled pak skýtá možnost plánování únikových cest. Nemusíš být z města, kde žiju já. Všechno si můžeš naplánovat od svého počítače.

A že neznáš moje jméno a mou adresu? Nevadí. Všechno ti vyzradí Obchodní rejstřík nebo Živnostenský rejsřík (1984).

doplněno 25.01.16 20:44:

Ještě, že máme zákon 101/2000 Sb.

Tipař si obhlídne terén na místě a ne v mapách..
hawara*

...není nad zkušenost?

hodnocení

0x

Máte pravdu. Na fotkách mám barák ještě rozestavěn a to bylo v roce 2013 - 2014, takže nic aktuálního...

mil®

Ahoj Samuraji. Jsme ze stejného města a já má fotky baráku z léta 2015. ;)

Tak to máte dobré, já tam včera koukal a je tam pouze dům rozestavěný a my už skoro dva roky bydlíme. A to myslím pro ten pohled 3D nebo street nebo jak se to jmenuje. Když dám klasickou mapu z letadla, tak tam není ještě vůbec nic, tam jsou ty fotky starý jak Jeruzálém.

A jak víte, kde bydlím? Podle IP?

mil®

:) čtu tvoje příspěvky a napsal jsi město kde bydlíš, je to jednoduchý. Koukám na letecký mapy, ty jsou z loňska.

A z jaké části přesně jsi?

mil®

Za nádražím. Kousek od rest. Letná.

ar
hodnocení

0x

Asi jak kde. Dle postupu přestavby domu, je na Mapy.cz stav z konce července 2015. Na mapách google je to květen/červen 2015.

hodnocení

0x

Na chalupě mám foto z prázdnin 2015, v Pardubicích je ze začátku roku 2015

fran56ris*
hodnocení

0x

Tak naštěští mne naučili ve škole číst - aktualizovali LETECKÉ SNÍMKY ! Ne PANORARMA..

Viz: novinky.cz/...

slzicka*
hodnocení

0x

Já tam mám z léta 2015. :) Ještě nedávno tam byla stará fotka z léta 2013.

doplněno 25.01.16 17:31:

Kvalita fotek nic moc, Ame, Promeba je lepší.

doplněno 25.01.16 17:35:

to je server mapový:) mají ho na některých úřadech. Je to licencováno.

co je Promeba?

Díky

hodnocení

0x

Jihomoravský kraj, Blansko a okolí - přelom června a července 2015 (poznám podle toho kde mám auto) *smich*

hodnocení

0x

Aha, tak teď jsem koukal znovu na ty mapy a máte pravdu, již jsou aktualizované. Já na to koukal předevčírem a nic tam nebylo a teď už ano, tak to je hezké a Seznamu se tímto omlouvám, že jsem je křivě nařkl.

hm*
hodnocení

0x

mapy.cz stojí asi rok (nebo možná už dva?) za prd, protože nefungují. Oni se domnívají, že nutně musejí využívat poslední vymyšlenosti, takže mi v prohlížeči skoro nefungují. Už jsem si s nimi na to téma i psal. Ale nebudu si kvůli nim pořizovat bůhvíjaký nový prohlížeč, takže - mapy.cz stojí za prd, protože je neumějí udělat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]