Nejste přihlášen/a.
Měli by napsat, že jsou to mapy nyní zveřejněné, ale stav z roku 2013, u mne z léta, fotky nelžou. Gugl je tam má už snad více než přes rok. Co vy na to, jaké máte změny?
Je to vynikající počin od mapy.cz. Když jsem zadal svou adresu, hned jsem viděl svůj dům z ulice -> přes přístřešek pro dřevo je možné se dostat k oknu do ložnice. Po překonání půlmetrové zídky jsi v zahradě a přes terasu se dostaneš ke dveřím do obýváku. Garážové stání je taky zobrazeno i s možnostmi...
Ptačí pohled pak skýtá možnost plánování únikových cest. Nemusíš být z města, kde žiju já. Všechno si můžeš naplánovat od svého počítače.
A že neznáš moje jméno a mou adresu? Nevadí. Všechno ti vyzradí Obchodní rejstřík nebo Živnostenský rejsřík (1984).
Ještě, že máme zákon 101/2000 Sb.
Máte pravdu. Na fotkách mám barák ještě rozestavěn a to bylo v roce 2013 - 2014, takže nic aktuálního...
Tak to máte dobré, já tam včera koukal a je tam pouze dům rozestavěný a my už skoro dva roky bydlíme. A to myslím pro ten pohled 3D nebo street nebo jak se to jmenuje. Když dám klasickou mapu z letadla, tak tam není ještě vůbec nic, tam jsou ty fotky starý jak Jeruzálém.
A jak víte, kde bydlím? Podle IP?
čtu tvoje příspěvky a napsal jsi město kde bydlíš, je to jednoduchý. Koukám na letecký mapy, ty jsou z loňska.
Tak naštěští mne naučili ve škole číst - aktualizovali LETECKÉ SNÍMKY ! Ne PANORARMA..
Viz: novinky.cz/...
mapy.cz stojí asi rok (nebo možná už dva?) za prd, protože nefungují. Oni se domnívají, že nutně musejí využívat poslední vymyšlenosti, takže mi v prohlížeči skoro nefungují. Už jsem si s nimi na to téma i psal. Ale nebudu si kvůli nim pořizovat bůhvíjaký nový prohlížeč, takže - mapy.cz stojí za prd, protože je neumějí udělat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.