Nejste přihlášen/a.
Zdravím , mám takovou menší domácí výrobu při práci , tj. vedlejší činnost a ukázal jsem to bratrovi a taky se mu to zalíbilo a začal to dělat také. On si to vyrobí , ale prodá přes moje IČO a peníze si nechá , tj. já tratím minimálně na dani z příjmů a zdravotním , to nepočítám , že případná nějaká reklamace a špatná pověst v případě špatného výrobku půjde za mnou, ne za ním. Chci se tedy zeptat , zda může být na jedněch stránkách s nabídkou jeho IČO I MÉ IČO po objednání si objednávky rozdělíme a každý bude dělat zvlášť na své IČO. Může to takto být? Zákazík ale nebude předem vědět , kdo mu bude výrobek zhotovovat , zda já či on , tak právě nevím ,zda to není problém. Nové stránky nemá smysl aby si dělal , protože já jsem zavedený již 9 let a jsem na čelních příčkách ve vyhledávači , takže by to stejně objednávali přeze mne.
Děkuji za jakoukoli radu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.