Nejste přihlášen/a.
Co mám dělat když vedoucí po mě ječí a sprostě nadává.
Šéf si na vás dovolí to, co mu vy sám dovolíte. Kdyby si na mě šéfik otevřel ústa, tak poprvé bych mu ve vší slušnosti řekl, že si nepřeji, aby na mě řval, že nejsem jeho onuce a po druhé bych ho chytl pod krkem a poslal ...víte kam a hledal si raději novou práci.
špatná rada. Kolikrát člověk o tu práci nechce a nesmí přijít. A jen kvůli tomu, že neudrží nervy na uzdě. Kor samurajové... vid ze jo.
Chce to řešit s chladnou hlavou s někým, kdo má pravomoc mého vedoucího přizemnit. No a když vše selže tak pomalu se poohlížet po nové práci. A nakonec chytnout pod tím krkem.
Samozřejmě, že to jednání, o kterém píši smrdí vyhazovem, pokud nikde v kraji práce není, tak je to složitější, ale Prostě někdo je horká hlava a má v sobě strašné hrdosti, že takové jednání nesnese a jedná zkratovitě. I když to je mnohdy na škodu. Ale takovou povahu mám já Já jsem milovníkem spravedlnosti a pokud se mě jí někdo snaží upírat, tak jednám neadekvátně a zkratovitě. Uvědomuji si to, ale nemám vůli s tím něco udělat.
Právě je to můj vedoucí a nikdo další není víšší nadřízený, když jsem mu slušně řekl to chovaní si vyprošuju tak řekl aŤ si na toto chování nezvýkám atd. Je pravda že se takhle chová i k mým kolegům a ti řekly že někdy to je i horší. Je to podnikatel tak si asi myslí že mu to bude procházet.
Najít si práci u jiného zaměstnavatele.
Přestože ječení ani nadávky nejsou šikana, příjemné to není.
Lidi bez vychování slušnému chování nenaučíte.
Mohl byste se obrátit na majitele, a/nebo v případě porušování zákoníku práce
na inspektorát práce, ale změna zaměstnání bývá snazší a rychlejší...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.