Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznáš filmy na obrázku?

Od: jakubka64® odpovědí: 3 změna:

Je tu filmový fanda, který by poznal, které filmy jsou na obrázku?

Je jich 8. Já vidím Big Lebowski, Pulp Fiction, Gauneři, Fargo, Hanebný pancharti. Takže zbývají určit ještě 3.

Poznáš filmy na obrázku?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

2x

Tahle země není pro starý.Je to ten chlap za oknem se zbraní.Takže ještě dva...

doplněno 24.01.16 11:29:

...a ten druhý za oknem,není to David Carradine(Bill)-Kill Bill?

doplněno 24.01.16 11:33:

...a netušíte vzadu na tom plakátu co je?není to něco z Planeta teror?trochu to vypadá jako hlaveň na pahýlu,ale ta postava(obličej)mi nesedí.

hodnocení

Super, díky moc. Právě si myslím, že mi chyběli ti za oknem, pak ti dva vlevo v lacláčích a u stolu chlapík v červeném.

doplněno 24.01.16 13:23:

Pro Lucie - tak opravdu za oknem je Carradine z Kill Bill a Bardem z Tahle země...

A vlevo prý je Clooney s parťákem z Bratříčku kde jsi.

A vepředu v červeném je Bridges jako Lebowski (mě zmátlo, že je takový učesaný a uhlazeý a ještě v červeném).

Přišel syn a vše mi vysvětlil *smich* a prý ,,to je snad jasný, vždyť jsou to filmy Tarantina a Coenů.

Tak díky.

hodnocení

0x

No Country For Old Men?

Reservoir Dogs?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]