Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je šance že otěhotní?

Od: klaun3947 odpovědí: 8 změna:
dobrý den, když přítelkyně bere antikoncepci a budeme solouzit bez kondomu, je šance ze by mohla otěhotnět?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj.

Nó, další trdlo na řadě. Samozřejmě, že je otěhotnění možné. Proč to chceš dělat, když nevíš zásadní informace o početí? A o ochraně před ním!

jenda2*

Otázka ale je psána jinak:

"dobrý den, když přítelkyně bere antikoncepci..."

Antikoncepce snižuje pravděpodobnost početí, nevylučuje ji. Kdo sexuje, měl by počítat s tím, že se to může stát. Pokud na to není někdo připraven, měl by si sex odpustit.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, snad ano - doufejte a podaří se to. Ale, vážněji - může se to stát. Zdravím!

lucie*
hodnocení

0x

Tam je snad 1-2% možnost otěhotnění...já za 8let nic,a kamarádky byly na tom podobně,žádná neotěhotněla.Neznám nikoho kdo otěhotněl přes prášky...a když, tak to bylo tak,že jej zapomněla sníst a pak to svedla na to,že je těhotná i přes prášky.

doplněno 09.02.16 08:26:

iv-gratuluju,rakže jste to 1 %co znám odsud a 99%netěhotných z okolí.Takže reklamní letáky na antikoncepci nelžou.

No vidíte a já zrovna jednu znám osobně...

Stačí nevolnost, pár hodin po požití prášku zvracet a je hotovo...

A pro tazatele... Ano, možnost otěhotnění při hormonální antikoncepci existuje. Jak píše kolegyně, je to kolem toho jednoho procenta. Jestli se nepletu, tak pravděpodobnost u hormonální antikoncepce je nejnižší ze všech druhů používané antikoncepce. Chcete-li zvýšit jistotu, tak použijte navíc i kondom, ten krom otěhotnění chrání i před dalšími riziky.

iv®
Pro tazatele : 100% antikoncepce je jedine zdržení se sexu.
Pro Lucii: Moje 1% bude mít v březnu 16 a jmenuje se Filip.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj.

Jendo a Lucie, když si chcete sami hrát na procenta a náhody, klidně si hrajte. Někdy se prostě může zadařit. Jestli si to pán tvorstva riskne, to už záleží na rozumu nebo štěstí té přítelkyně. Jestli jí je jako té z jiného dotazu 15+, tak ode mě platí ta samá odpověď jako v tom druhém dotazu. I starší dívenky mohou být pěkné blbky.A nejde o krásu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]