Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Nó, další trdlo na řadě. Samozřejmě, že je otěhotnění možné. Proč to chceš dělat, když nevíš zásadní informace o početí? A o ochraně před ním!
Tam je snad 1-2% možnost otěhotnění...já za 8let nic,a kamarádky byly na tom podobně,žádná neotěhotněla.Neznám nikoho kdo otěhotněl přes prášky...a když, tak to bylo tak,že jej zapomněla sníst a pak to svedla na to,že je těhotná i přes prášky.
iv-gratuluju,rakže jste to 1 %co znám odsud a 99%netěhotných z okolí.Takže reklamní letáky na antikoncepci nelžou.
No vidíte a já zrovna jednu znám osobně...
Stačí nevolnost, pár hodin po požití prášku zvracet a je hotovo...
A pro tazatele... Ano, možnost otěhotnění při hormonální antikoncepci existuje. Jak píše kolegyně, je to kolem toho jednoho procenta. Jestli se nepletu, tak pravděpodobnost u hormonální antikoncepce je nejnižší ze všech druhů používané antikoncepce. Chcete-li zvýšit jistotu, tak použijte navíc i kondom, ten krom otěhotnění chrání i před dalšími riziky.
Ahoj.
Jendo a Lucie, když si chcete sami hrát na procenta a náhody, klidně si hrajte. Někdy se prostě může zadařit. Jestli si to pán tvorstva riskne, to už záleží na rozumu nebo štěstí té přítelkyně. Jestli jí je jako té z jiného dotazu 15+, tak ode mě platí ta samá odpověď jako v tom druhém dotazu. I starší dívenky mohou být pěkné blbky.A nejde o krásu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.